Focaccia cu masline

de Andreea Caroline in Pizza, 31 Aug 2013 | 7979 vizualizari

 

Asa buna...de nu te mai saturi !!! Reteta o am de la TV :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 1 cub drojdie proaspata
  • 6 linguri ulei
  • 250 ml apa
  • zahar
  • sare
  • 150 gr masline
  • busuioc
  • ulei masline pentru uns
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia cu masline:

Se pune faina intr-un bol.


Drojdia o dizolvam in apa calduta si o amestecam la faina.


Adaugam uleiul,putin zahar si sare.Amestecam totul pana devine un aluat moale dar care poate fi modelat.


Framantam aluatul si il lasam sa dospeasca acoperit cu un prosop pana isi va dubla volumul.


Cand acesta a dospit il framantam inca putin si cu ajutorul unui sucitor intindem o foaie de aluat dreptunghiulara.


Gaurim aluatul cu ajutorul ustensilei ( vezi foto ) :)


Ungem aluatul cu ulei,asezam maslinele si busuiocul.Presaram sare.


Dam la cuptorul incins la 200 grade pentru circa 10 minute.


Se poate servi fierbinte dar e foarte buna si rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

laura_n 1

01.09.2013, 17:16

bestiala

Andreea Caroline 1

01.09.2013, 17:52

Andreea Caroline 1

05.08.2015, 19:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Focaccia cu usturoi si parmezan