Focaccia cu masline

de - Andreea - in Pizza, 31 Aug 2013 | 9723 vizualizari

 

Asa buna...de nu te mai saturi !!! Reteta o am de la TV :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 1 cub drojdie proaspata
  • 6 linguri ulei
  • 250 ml apa
  • zahar
  • sare
  • 150 gr masline
  • busuioc
  • ulei masline pentru uns
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia cu masline:

Se pune faina intr-un bol.


Drojdia o dizolvam in apa calduta si o amestecam la faina.


Adaugam uleiul,putin zahar si sare.Amestecam totul pana devine un aluat moale dar care poate fi modelat.


Framantam aluatul si il lasam sa dospeasca acoperit cu un prosop pana isi va dubla volumul.


Cand acesta a dospit il framantam inca putin si cu ajutorul unui sucitor intindem o foaie de aluat dreptunghiulara.


Gaurim aluatul cu ajutorul ustensilei ( vezi foto ) :)


Ungem aluatul cu ulei,asezam maslinele si busuiocul.Presaram sare.


Dam la cuptorul incins la 200 grade pentru circa 10 minute.


Se poate servi fierbinte dar e foarte buna si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 23 %
219.99 lei
169.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

laura_n 1

01.09.2013, 17:16

bestiala

- Andreea - 1

01.09.2013, 17:52

- Andreea - 1

05.08.2015, 19:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

4820 puncte

Constelatialeu

4527 puncte

Rocsi

4198 puncte

 Adi

3629 puncte

Panacris

2911 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert salam de biscuiti de post
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Focaccia cu usturoi si parmezan