Pizza pe felii de paine

de Sylvia in Pizza, 31 Iul 2010 | 3876 vizualizari

 

Pentru ca vroiam sa fac ceva pizza rapida am apelat la aceasta metoda , de a face pizza pe felii de paine. Nici nu m-as fi gandit ce bune pot sa iasa

 

INGREDIENTE

  •  Pentru 3 portii avem nevoie de :
  • 3 felii mari de paine feliata subtire,
  • 100 ml lapte,
  • putina sare,
  • piper alb si verdeturi aromate uscate ( ceva amestec pentru salate am pus eu ) ,
  • sos de rosii,
  • mozzarella si cascaval ras,
  • 2 felii de jambon,
  • ciuperci champinion,
  • oregano maruntit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pe felii de paine:

Intr-o farfurie amestecam laptele cu sare, putin piper alb si verdeata uscata.


Amestecam laptele sa se omogenizeze combinatia si trecem rapid feliile de paine prin el cat sa se imbibe foarte putin fara sa se inmoaie prea tare, gestul trebuie facut foarte repede. Asezam feliile de paine pe o tava de pizza.


Le garnisim apoi dupa plac, eu am pus un strat subtire de sos de rosii, cascaval si mozzarella rase, bucatele de jambon si ciuperci champinion. La sfarsit presaram putin oregano .


Asezam tava in cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 2-3 minute apoi scadem la 180 de grade si lasam inca 10 minute pana se rumeneste si se topeste cascavalul. Temperatura este asa mica pentru a nu se arde feliile de paine. Cand sunt rumenite marginile putem sa scoatem tava.


Se mai presara deasupra putin oregano sau busuioc maruntit in functie de preferinte.


A iesit excelenta, foarte aromata si blatul de paine foarte bun, initial s-a inmuiat putin de la lapte apoi a format o crusta crocanta de la coacere. Noi am fost foarte incantati de rezultat, o sa repet reteta. Este excelenta pentru un mic dejun tarziu de we .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pe felii de paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

nadina73 1

01.08.2010, 01:05

ce bine ar merge acuma super bune deci primesc?macar unu mic

Sylvia 1

01.08.2010, 14:09

Nadina absolut imediat pun sa fac

Sylvia 1

01.08.2010, 14:09

Ela cred ca depinde de painea neagra si daca iti place in primul rand painea neagra mie imi place f tare dar sunt singura din casa care o consum asa ca ii pacalesc cu paine semi, cu paine din faina integrala, etc.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza deliciosa