Pizza melcisor

de Zamfira in Pizza, 22 Apr 2012 | 1693 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluatul de pizza:
  • 5oo gr. faina
  • 1 cubulet drojdie
  • 2 linguri oregano
  • apa calduta
  • zahar
  • sare
  • 3 linguri ulei de masline
  • Umplutura melcisorului:
  • 7-8 carnati din carne de curcan
  • 200 gr. cascaval
  • 100 gr. branza de capra
  • 1 ou
  • 2-3 ceapa verde
  • 100 gr. masline
  • cimbru
  • sos de rosii
  • sare, piper alb, rosu, negru
  • usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza melcisor:

Prepararea aluatului:


pregatim maia din: 3 linguri faina, un cubulet de drojdie, putina apa calda, 1 lingurita zahar si putina sare. Amestecam totul pana cand se omogenizeaza componentele, il lasam la caldura pana cand isi dubleaza volumul.


Adaugam maia peste faina cu oregano, apa calduta, 3 linguri de ulei de masline si sare. Framantam totul foarte bine si-l lasam la dospit 30-40 minute (poate si mai mult).


Impartim aluatul in doua parti egale. Intindem prima foaie si punem deasupra toate componentele din umplutura.


Carnatii trebuie prajiti; cascavalul ras se va amesteca cu un ou si piper; ceapa verde trebuie taiata felii potrivite. Peste toate componentele vom presara cimbru uscat.


Rulam strans foaia umpluta, apoi il feliem la aproximativ 2 cm.


Asezam feliile (felii culcate;tip-melcisori) intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Timp de coacere (la foc potrivit) 40-50 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza melcisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

adry88 1

23.04.2012, 11:00

una am luat si eu

Zamfira 1

23.04.2012, 11:08

CU DRAG!

Sim0na 1

24.04.2012, 20:13

Preferatele nepoatei mele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Mini-pizza