Pizza din aluat cu masline si fulgi de ovaz

de Valclaudia in Pizza, 13 Mai 2016 | 589 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 200 gr. faina semi
  • 50 gr.tarate de ovaz
  • 1/4 cubulet de drojdie
  • putina sare
  • 1/2 lingurita zahar tos
  • 125 ml apa calduta
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri masline taiate bucatele

Topping:

  • 4 linguri mari ketchup de casa
  • 2 felii cascaval feliat
  • 150 cascaval ras
  • cateva masline Kalamata
  • 8 triunghiuri branza topita
  • 1 ardei kapia rosu
  • putin oregano uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza din aluat cu masline si fulgi de ovaz:

Preincalzim cuptorul la 200 grade.


Drojdia se pune intr-un castron impreuna cu putina sare si 1/2 lingurita zahar.


Amestecam pena se lichefiaza drojdia.


Adaugam apoi bucatelele de masline, apa calduta, fulgii de ovaz. Amestecam.


Adaugam la final faina semi, framantam un aluat elatic in care incorporam 2 linguri ulei de masline.


Impartim aluatul in doua, apoi ungem doua tavi rotunde cu ulei, intindem cu degetele aluatul in tavi.


Ungem aluatul cu ketchup de casa, asezam masline, bucati de ardei kapia,cascavalul feliat, bucati de branza topita.


La final presaram cascaval ras si putin oregano uscat.


Dam tavile la cuptor pentru 15 minute la 200 grade, folosim functia de coacere cu ventilatie.


Scoatem pizza coapta din cuptor, portional si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza din aluat cu masline si fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (13)

mirela0911 1

14.05.2016, 07:38

Interesantă!

dantes 1

14.05.2016, 09:04

Buna!

mihaelar63 1

15.05.2016, 01:19

Ce-mi place !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Pizza casei