Pizza pe felii de paine

de Sylvia in Pizza, 31 Iul 2010 | 6680 vizualizari

COMENTARII (20)

Sylvia 1

31.07.2010, 10:42

Va invit la un rasfat de dimineata tarzie de we

Corinuta 1

31.07.2010, 10:50

Foarte buna! Si eu am facut weekendul trecut.

Rocsi 1

31.07.2010, 11:06

pai am venit..dak tot ne-ai invitat...tare bunnnnn

Sylvia 1

31.07.2010, 11:07

Prepar si un suc de portocale

Sylvia 1

31.07.2010, 11:08

Corina eu nu am mai facut din liceu pizza asta pe iane, atunci aveam o reteta de la o prietena cu painea trecuta prin lapte cu ulei si bucatele de ceapa, se tasa in tava una langa alta si se garnisea. Era buna si reteta aceea.

silvi0ara 1

31.07.2010, 11:23

Ce bine arata.O idee buna cu feliile de paine.

Corinuta 1

31.07.2010, 11:55

Vaaaai Sylvia ce amintiri! Si eu faceam reteta aia pe vremuri

rivka 1

31.07.2010, 12:19

mie numai asta imi place dupa pizza adevarata nu ma omor pt mine ar putea sa nu existe dar astea imi plac mult eu le numesc sandwichuri calde si eu fac des

ela 1

31.07.2010, 13:47

vreau si eu.........ca nu am mai facut de vreo saptamana....

Sylvia 1

31.07.2010, 15:03

Corina aceea era pizza care se facea rapid daca faceam un chef asa pe nepusa masa

Sylvia 1

31.07.2010, 15:04

Rivka sunt bune si astea dar totusi nu as da pizza pe asa ceva imi place pizza pentru ac are totusi alta textura si eu o fac light ....rar mananc oricum ca are prea multe calorii

Sylvia 1

31.07.2010, 15:04

Ela cum sa te las eu pe tine flamanda ?

ela 1

31.07.2010, 17:43

Laly 1

31.07.2010, 18:14

Si usor si rapid,super

Ina 1

31.07.2010, 22:53

Sylvia 1

01.08.2010, 00:15

O sa le testez si cu paine integrala o data

ela 1

01.08.2010, 00:19

am incercat eu cu paine neagra,nu mi-a placut....

nadina73 1

01.08.2010, 01:05

ce bine ar merge acuma super bune deci primesc?macar unu mic

Sylvia 1

01.08.2010, 14:09

Nadina absolut imediat pun sa fac

Sylvia 1

01.08.2010, 14:09

Ela cred ca depinde de painea neagra si daca iti place in primul rand painea neagra mie imi place f tare dar sunt singura din casa care o consum asa ca ii pacalesc cu paine semi, cu paine din faina integrala, etc.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza capriciosa