Pizza cu ciuperci si carnati

de sandytza in Pizza, 8 Oct 2009 | 14672 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
    • 250 gr faina
    • 20 gr drojdie
    • sare
    • 1 lingurita zahar
    • 3 linguri ulei
    • 150 ml apa
 
  • Pentru umplutura
    • pasta de rosii pentru uns blatul
    • 200 gr ciuperci din conserva
    • 5 carnati tip trandafir
    • 300 gr cascaval razalit
    • oregano
    • 2 linguri ulei de masline
    • 200 gr sunca
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ciuperci si carnati:

Se prepara aluatul.


Se amesteca faina cu sarea, uleiul si zaharul. Drojdia se pune la dizolvat in apa calduta. Cand s-a dizolvat se adauga peste faina si se framanata pana devine un aluat elastic , iar la intins sa nu se rupa . Se pune aluatul intr-un bol ,se astupa cu un prosop si se lasa la dospit aprox 30 min , in loc ferit de curent .


Cand aluatul a crescut , se intinde pe masa de lucru presarata cu faina , apoi se aseaza in tava in care va fi coapta pizza . Tava sa fie unsa cu ulei. Se unge aluatul cu pasta de rosii sau ketchup apoi se aseaza sunca cubulete sau felii, ciupercile si carnatul taiat felii, peste care se presara cascavalul razalit .


Separat intr-o ceasca se amesteca uleiul de masline cu oregano si se toarna peste pizza. Se lasa sa se odihneasca timp de 15 min. , dupa care se baga la cuptorul preincalzit la 200 grade timp de 15-20 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ciuperci si carnati" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

sandytza 1

08.10.2009, 15:00

Rivka am scris carnati tip trandafir pentru ca asa sunt cei ce ii cumpar de aici din Spania . Sincer nu stiu daca mai exista sau nu in tara

sandytza 1

09.10.2009, 12:18

Florica o fac cu toata placerea . Ma bucur ca iti plac

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornulete fragede
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești la cuptor, cu sos de smântână și cașcaval

de RODIMUR 5

la 10:05

Sos alb, din smântână și cașcaval

de RODIMUR 5

ieri la 21:58

Ficăței înăbușiți, cu ceapă și roșii

de RODIMUR 5

ieri la 20:52

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu branza Raclette