Pizza

de business in Pizza, 6 Oct 2013 | 499 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 125 ml apa
  • 1\2 plic drojdie uscata
  • 3 linguri unt topit
  • salam de vara uscat
  • ardei gras
  • cascaval
  • suc de rosii
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Facem un aluat din faina ,drojdie,un varf de sare,untul topit si apa calduta.Framantam totul pina devine un aluat nelipicios si il lasam sa dospeasca.


Intindem aluatul,il ungem cu suc de rosii si punem un strat de salam taiat felii,ardei taiat rondele si cascavalul dat prin razatoare mica.


Dam la cuptor pina ce cascavalul s-a topit.


Servim calda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

06.10.2013, 13:08

babi5 1

06.10.2013, 16:06

Rocsi 1

06.10.2013, 22:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu aluat subtire