Pizza cu rosii si mozarella

de Valclaudia in Pizza, 12 Ian 2014 | 1422 vizualizari

 

INGREDIENTE

aluat:

  • 500 gr faina alba (de 650)
  • cca 50 gr. fulgi de ovaz
  • Sare dupa gust
  • 1 pachetel drojdie
  • 5-6 linguri de ulei
  • cca 250 ml apa calduta
  • putin zahar
  • seminte de floarea soarelui
  • seminte de chimen
  • seminte de in

topping:

  • 1 pachet branza mozarella
  • 4 rosii
  • cascaval ras, 150 gr.
  • pasta de tomate (diluata cu cateva linguri de apa)
  • busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu rosii si mozarella:

Amestecam drojdia cu sarea si zaharul.


Adaugam semintele de in, chimen si floarea soarelui.


Punem apa calduta, apoi fulgii de ovaz. Amestecam putin si incepem sa punem faina.


Framantam un aluat elastic , din cand in cand mai punem cate o lingura de ulei sa nu se lipeasca aluatul de maini.


Nu lasam la dospit; impartim aluatul in tavi unse cu putin ulei.


Peste aluat adaugam un strat de pasta de rosii diluata cu putina apa.


Presaram busuioc uscat, asezam rondele de rosii si bucatele de mozarella, presaram cascaval ras si dam tavile la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc frumos.


Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu rosii si mozarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

diaconta 1

12.01.2014, 13:11

pizzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Rocsi 1

12.01.2014, 14:05

Am sosit sa servesc o feliuta

mena29 1

13.01.2014, 00:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sarmale