Pizza Cristina

de nico15 in Pizza, 15 Noi 2010 | 1808 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g de smantana
  • 10 oua
  • 10 linguri de faina
  • 1 praf de copt
  • 1 lingurita de sare
  • 3 carnati oltenesti
  • 150 g de specialitate de pui(mezel)
  • 400 g de bacon(200 gr taiat foarte subtiri si 200 de gr. taiat feliute mai groase)
  • 200-250 g de sos de tocate
  • 1 ardei(rosu/verde)
  • sare/ piper/ boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Cristina:

Se face blatul pentru pizza: din 800 gr de smantana, 8 oua care se adauga treptat, 10 linguri de faina, un praf de copt si o lingurita de sare, blatul trebuie sa iasa foarte pufos. Dupa ce s-a amestecat bine sa nu aiba cocoloase se pune la cuptor 20-25 de minute.


Cat timp se coace blatul noi pregatim mezelurile taiate foarte subtire(carnatii, baconul si specialitatea de pui) care se amesteca cu sosul de tomate, se sareaza, pipereaza si se asteapta ca blatul sa fie facut pe jumatate. Se verifica la cuptor iar cand blatul este facut se trece la adaugarea mezelurilor, se pune pe tot blatul mezelurile taiate precum si bucati mai mari de bacon care se aseaza pe deasupra,se bat 2 oua care se pun pe pizza, deasupra umpluturii, se mai pune un pic de piper si boia si se da la cuptor. Dupa alte 20 de minute se va verifica sa nu se prinda, cand este gata se scoate de la cuptor si se serveste calda.


Pofta Buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Cristina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

15.11.2010, 11:45

vanilla 1

15.11.2010, 12:48

ma e ceva si ptr mine???

nico15 1

15.11.2010, 15:51

pentru toata lumea cate un pic, rocsi este ok cantitatea de smantana si eu am zis la fel la inceput dar dupa aceea a fost perfect.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Pizza mexicana