Pizza Cristina

de nico15 in Pizza, 15 Noi 2010 | 1714 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g de smantana
  • 10 oua
  • 10 linguri de faina
  • 1 praf de copt
  • 1 lingurita de sare
  • 3 carnati oltenesti
  • 150 g de specialitate de pui(mezel)
  • 400 g de bacon(200 gr taiat foarte subtiri si 200 de gr. taiat feliute mai groase)
  • 200-250 g de sos de tocate
  • 1 ardei(rosu/verde)
  • sare/ piper/ boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Cristina:

Se face blatul pentru pizza: din 800 gr de smantana, 8 oua care se adauga treptat, 10 linguri de faina, un praf de copt si o lingurita de sare, blatul trebuie sa iasa foarte pufos. Dupa ce s-a amestecat bine sa nu aiba cocoloase se pune la cuptor 20-25 de minute.

Cat timp se coace blatul noi pregatim mezelurile taiate foarte subtire(carnatii, baconul si specialitatea de pui) care se amesteca cu sosul de tomate, se sareaza, pipereaza si se asteapta ca blatul sa fie facut pe jumatate. Se verifica la cuptor iar cand blatul este facut se trece la adaugarea mezelurilor, se pune pe tot blatul mezelurile taiate precum si bucati mai mari de bacon care se aseaza pe deasupra,se bat 2 oua care se pun pe pizza, deasupra umpluturii, se mai pune un pic de piper si boia si se da la cuptor. Dupa alte 20 de minute se va verifica sa nu se prinda, cand este gata se scoate de la cuptor si se serveste calda.

Pofta Buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Cristina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pizza Cristina-0
Pizza Cristina-1
Pizza Cristina-2
Pizza Cristina-3
Pizza Cristina-4
Pizza Cristina-5
Pizza Cristina-6

COMENTARII (5)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

15.11.2010, 11:45

vanilla

vanilla 1

15.11.2010, 12:48

ma e ceva si ptr mine???

nico15

nico15 1

15.11.2010, 15:51

pentru toata lumea cate un pic, rocsi este ok cantitatea de smantana si eu am zis la fel la inceput dar dupa aceea a fost perfect.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!