Tarta de post

de Ina in Pizza, 28 Apr 2010 | 2030 vizualizari

 

Un fel de pizza vegetariana...

 

INGREDIENTE

      Pentru aluat:

  • 100 g margarina
  • 400 g faina
  • 100 ml apa minerala
  • un praf de sare

  Pentru umplutura:

  • 500 g rosii
  • 2 ardei grasi
  • 2 cepe potrivite
  • 100 g mustar pasta
  • 50 g suc de rosii
  • 200 g masline
  • 250 g ciuperci
  • Sare, cimbru, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de post:

1. Intr-un bol se pun faina, margarina topita, sare si apa minerala. Se framanta bine, pana se obtine un aluat elastic. Se lasa la rece aproximativ 30 minute.






2. Se curata ciupercile, rosiile, ardeii, ceapa, se taie fasii fine, iar la masline se scot samburii.






3. Tapetam o tava cu hartie de copt. Intindem cu grija aluatul in tava ( cu mana, presand din aproape in aproape ) .






4. Facem un sos din mustar, suc de rosii, piper si sare, pe care-l intindem pe blat.






5. Se pun legumele, maslinele tocate, presaram cimbru si bagam in cuptorul incins.






Se serveste calda!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Aparat de vidare V3840-I

- 200 lei
1199.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (10)

Ina 1

29.04.2010, 19:10

Hai ca mai fac una maine seara. Te astept, nadina

nadina73 1

30.04.2010, 00:54

am luat biletu ina vin

Ina 1

30.04.2010, 05:47

te astept, ca tot e 1 mai maine. Mergem si la un peste, pe Borcea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

10630 puncte

Valclaudia

7220 puncte

Constelatialeu

6780 puncte

Bya Ralu

6210 puncte

mirela0911

5240 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!