Pizza hot

de rodica_m in Pizza, 12 Oct 2011 | 9162 vizualizari

 

Delicioasa......

 

INGREDIENTE

  • Pt blat:
  • 300 gr faina
  • 1 ou
  • un praf sare
  • 1 lingurita zahar
  • 5 gr drojdie 
  • 4 linguri ulei
  • 150 ml apa calduta
  • Pt umplutura:
  • 100 gr sunca
  • 100 gr mozzarela
  • 3 rosii
  • 1 ardei gras
  • 5-6 masline
  • 50 ml ketchup
  • 1 lingura ulei
  • oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza hot:

Blatul: Se pune drojdia si zaharul intr-o cana si se toarna apa calduta peste ele. Se amesteca energic pentru a se dizolva drojdia. Cernem faina intr-un bol, adaugam oul si sarea, apoi adaugam drojdia peste faina si framantam un aluat potrivit, adaugati faina pana nu se mai lipeste de degete, adaugam si uleiul care va face aluatul mai elastic. Lasam aluatul la dospit

Intre timp pregatim ingredientele pentru umplutura: punem ketchup-ul intr-un vas rezistent la foc, adaugam oregano si uleiul si punem la fiert. Cand da in clocot oprim aragazul. Taiem sunca in triunghiuri sau patrate, mozzarela rondele, ardeiul gras in fasii, iar rosiile si maslinele la fel in rondele.

Ungem tava de pizza cu putin ulei si intindem aluatul cu degetele din interior catre exteriorul tavii, pana aluatul cuprinde toata suprafata tavii. Aluatul va iesi mai pufos daca nu folosim sucitorul. Ungem aluatul cu sosul de ketchup, apoi punem sunca, rosiile, ardeiul, mozzarela si maslinele. Dam la cuptorul incins la 180 C pentru 40-50 min.

Acum e numai buna de savurat!!!! Si cat mai fierbinte!!!:))

TIPS-URI

1

Mai puteti adauga rondele de ceapa, eu am pus ceapa dupa stratul de sunca, ii da un gust buun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza hot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

deyutzky 1

13.10.2011, 23:38

wooowww ce bine arataaa deliciosss

rodica_m 1

14.10.2011, 09:55

deyutzki multumesc....vino repede cat nu s-a racit!!!!

diana_k 1

02.11.2011, 09:38

ooo...cine m-a pus sa intru aici la ora asta?..super arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza fara blat