Pizza cu ceapa si ton

de Alina26 in Pizza, 30 Sep 2013 | 1167 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 15 g drojdie
  • 1 lg de zahar
  • sare
  • 300 ml apa calda
  • 6 lg de ulei de masline + 2lg pentru uns
  • 100 g emental
  • 8 cepe mari
  • 160 g ton in conserva
  • 15-20 capere
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ceapa si ton:

1.Intr-un bol am pus faina,in mijloc am pus drojdia,zaharul,sarea,apa si am inceput sa framant.La sfarjit am pus uleiul,am continuat sa framant si am lasat la crescut.


2.Intre timp am curatat cepele,le-am taiat rondele si le-am pus la calit,cu sare si capere,acoperit cu capac.Nu trebuie sa se faca de tot ceapa,ca se mai face si la cuptor.


3.Am incins cuptorul la 180°,am uns tava si am intins aluatul.Am dat pe razatoare emental si l-am pus peste aluat,am intins si ceapa,am surs tonul din conserva,l-am faramitat cu ajutorul unei furculita si l-am pus peste ceapa.


4.Am dat tava la cuptor pentru 30 de minute la 180.


Serviti calda sau rece.Pofta buna!!!!


 

TIPS-URI

1

Capere sunt optionale, daca nu va plac nu sunt necesare.

2

Se poate folosi si alt tip de branza,cascaval sau mozzarela.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ceapa si ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Alina26 1

01.10.2013, 11:15

Krystyan Trendy 1

23.10.2013, 18:45

imi place pizza cu ton

Alina26 1

23.10.2013, 19:08

ms!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu de toate (motaneasca)