Pizza cu de toate

de crinutz in Pizza, 21 Oct 2010 | 2411 vizualizari

 

pizza bogata

 

INGREDIENTE

  • 150 grame salam
  • 150 grame carnati
  • o cutie ciuperci
  • 200 grame masline
  • 150 grame branza
  • ketchup
  • un ou
  • pentru aluat:
  • un cubulet drojdie,
  • sare,
  • faina cat cuprinde,
  • 200 ml apa.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu de toate:

pentru aluat: un cubulet drojdie,sare,faina cat cuprinde,200 ml apa.am pregatit aluatul astfel: am incalzit apa peste care am pus cubul de drojdie ( cat o nuca),un varf de cutit sare si 3 linguri faina.am lasat maiaua sa creasca 10 minute,dupa care am pus-o peste faina si am facut o coca pe care am lasat-o la crescut 30 minute



intre timp am tocat salamul,carnatii,maslinele,ciupercile marunt,am batut oul,am taiat rosia felite subtiri



se intinde coca si se aseaza intr-o tava tapetata cu faina.se adauga tocatura,se presara branza rasa si se stropeste cu oul batut.se da la cuptor pentru 30 minute

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu de toate" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

lilik 1

21.10.2010, 19:47

primaaaapap pe saturate

Laly 1

21.10.2010, 21:24

Vreau si eu o feliuta

nadina73 1

23.10.2010, 01:49

super buna pizza oricum facuta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pariziene cu brânză dulce

de RODIMUR 5

ieri la 23:57

Fursecuri  cu unt de arahide si ciocolata

de Lau 9

ieri la 16:57

Sos de rosii pentru pizza sau paste

de xana 5

ieri la 15:40

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat fara ou