Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
pizza bogata
pentru aluat: un cubulet drojdie,sare,faina cat cuprinde,200 ml apa.am pregatit aluatul astfel: am incalzit apa peste care am pus cubul de drojdie ( cat o nuca),un varf de cutit sare si 3 linguri faina.am lasat maiaua sa creasca 10 minute,dupa care am pus-o peste faina si am facut o coca pe care am lasat-o la crescut 30 minute
intre timp am tocat salamul,carnatii,maslinele,ciupercile marunt,am batut oul,am taiat rosia felite subtiri
se intinde coca si se aseaza intr-o tava tapetata cu faina.se adauga tocatura,se presara branza rasa si se stropeste cu oul batut.se da la cuptor pentru 30 minute
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult