Pizza cu de toate

de crinutz in Pizza, 21 Oct 2010 | 3990 vizualizari

 

pizza bogata

 

INGREDIENTE

  • 150 grame salam
  • 150 grame carnati
  • o cutie ciuperci
  • 200 grame masline
  • 150 grame branza
  • ketchup
  • un ou
  • pentru aluat:
  • un cubulet drojdie,
  • sare,
  • faina cat cuprinde,
  • 200 ml apa.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu de toate:

pentru aluat: un cubulet drojdie,sare,faina cat cuprinde,200 ml apa.am pregatit aluatul astfel: am incalzit apa peste care am pus cubul de drojdie ( cat o nuca),un varf de cutit sare si 3 linguri faina.am lasat maiaua sa creasca 10 minute,dupa care am pus-o peste faina si am facut o coca pe care am lasat-o la crescut 30 minute

intre timp am tocat salamul,carnatii,maslinele,ciupercile marunt,am batut oul,am taiat rosia felite subtiri

se intinde coca si se aseaza intr-o tava tapetata cu faina.se adauga tocatura,se presara branza rasa si se stropeste cu oul batut.se da la cuptor pentru 30 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu de toate" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza pufoasa