Pizza cu pastrama de vita,ciuperci si dovlecel

de marcela1979 in Pizza, 13 Oct 2013 | 936 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 175 gr faina alba
  • 1/4 lingurita sare
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 150 ml apa calduta
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 lingurita oregano
  • 150 gr cascaval
  • 150 gr pastrama de vita
  • 4 ciuperci champignions
  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 ardei kapia rosu
  • 1 rosie
  • 100 gr masline
  • ketchup univer
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu pastrama de vita,ciuperci si dovlecel:

Se amesteca faina cu sarea si drojdia intr-un bol incalzit.Se face o adancitura in mijloc si se pune apa calduta si uleiul de masline .Se amesteca cu mana pana se obtine un aluat moale.Se framanta aluatul pana devine uniform si elastic.Se lasa aluatul sa dospeasca la loc caldut .Se incalzeste cuptorul.


Se pune intr-o tava hartie de copt ,se intinde aluatul se unge cu ketchup, se presara oregano,se pune feliile de pastrama ,jumatate din cantitatea de cascaval,ciupercile felii,dovlecelul rondele,rosiile felii si ardeiul rondele.Se pun maslinele si restul de cascaval deasupra .Se da la cuptor pentru 20-25 de minute .


Cand este gata se lasa sa se racoreasca si apoi se mananca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu pastrama de vita,ciuperci si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

marcela1979 1

13.10.2013, 18:13

va multumesc pentru aprecieri

MotanLaOale 1

13.10.2013, 21:17

Lia_ 1

13.10.2013, 23:11

pastrama e deliciu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu iaurt