Pizza cu peste

de MotanLaOale in Pizza, 7 Oct 2012 | 5582 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat pentru pizza (DIN COMERT)
  • 2 conserve ton in ulei
  • 1 conserva ton in suc propriu
  • 1 conserva sprot afumat
  • bulion
  • pasta de tomate
  • ardei
  • ceapa rosie
  • masline
  • ciuperci din conserva
  • cascaval
  • oregano
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu peste:

Aluatul se lasa la dezghetat.


Tonul se scurge de ulei si zeama si se amesteca.


Sprotul se scurge de ulei si se taie bucati.


Ardeii si ceapa se taie rondele subtiri.


Maslinele se taie rondele.


Bulionul se amesteca cu pasta de tomate si cu sare.


Se unge tava cu putin ulei si se intinde aluatul in ea si se potriveste pe margini cu mana sa acopere toata tava.


Se pune bulionul si se presara oregano si piper.


Se pun pe rand in tava tonul, sprotul, ciupercile, ardeii, ceapa, maslinele si se acopera cu cascaval ras pe razatoarea mare si la urma pe razatoarea mica.


Se introduce in cuptor pentru 15-20 minute.


Se lasa sa se aseze 10 minute si se poate servi.


Pofta Buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

MotanLaOale 1

08.10.2012, 09:56

Multumesc

Toamna07 1

10.10.2012, 18:27

MotanLaOale 1

10.10.2012, 19:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pizza a la Ala