Pizza cu peste

de MotanLaOale in Pizza, 7 Oct 2012 | 6308 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat pentru pizza (DIN COMERT)
  • 2 conserve ton in ulei
  • 1 conserva ton in suc propriu
  • 1 conserva sprot afumat
  • bulion
  • pasta de tomate
  • ardei
  • ceapa rosie
  • masline
  • ciuperci din conserva
  • cascaval
  • oregano
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu peste:

Aluatul se lasa la dezghetat.


Tonul se scurge de ulei si zeama si se amesteca.


Sprotul se scurge de ulei si se taie bucati.


Ardeii si ceapa se taie rondele subtiri.


Maslinele se taie rondele.


Bulionul se amesteca cu pasta de tomate si cu sare.


Se unge tava cu putin ulei si se intinde aluatul in ea si se potriveste pe margini cu mana sa acopere toata tava.


Se pune bulionul si se presara oregano si piper.


Se pun pe rand in tava tonul, sprotul, ciupercile, ardeii, ceapa, maslinele si se acopera cu cascaval ras pe razatoarea mare si la urma pe razatoarea mica.


Se introduce in cuptor pentru 15-20 minute.


Se lasa sa se aseze 10 minute si se poate servi.


Pofta Buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

MotanLaOale 1

08.10.2012, 09:56

Multumesc

Toamna07 1

10.10.2012, 18:27

MotanLaOale 1

10.10.2012, 19:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Lipie cu galbiori