Pizza cu piftelute

de AnyCostescu in Pizza, 7 Oct 2013 | 549 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 400 g carne tocata
  • 1 ou
  • sare,piper,curcuma,busuioc,usturoi granule
  • 2 linguri faina
  • 50 g ghebe
  • 100 g de cascaval ras
  • ketchup univer
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu piftelute:

Mai intai facem piftelutele. Carnea tocata o amestecam cu un ou, condimente si 2 linguri de faina. Din aceasta compozitie facem piftelute mici pe care le prajim in ulei.


Se lasa sa se rumeneasca frumos apoi se scot pe un servetel.


Foaia de foietaj se intinde direct in tava. Se unge cu ketchup,se presara 50 g cascaval ras. punem piftelutele , ghebele si dam la cuptor aproximativ 15 minute.


Cuptorul trebuie incins dinainte.


Cand se scoate se mai pun 50 g cascaval.


Se serveste fierbinte, cu ketchup univer.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu piftelute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Andreea Caroline 1

07.10.2013, 17:58

Super combinatia

Miha 1

08.10.2013, 11:13

asta-i un fel de "pizza cu sarmale a la Gusti"

AnyCostescu 1

08.10.2013, 12:44

Mihaa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza