Pizza cu porumb si carnati de casa

de Adinuta san in Pizza, 4 Mai 2011 | 5641 vizualizari

 

Eu fac aluatul si il pun la frigider...cum s-a incalzit si stam mai mult pe afara,iau cate o bucata cand intram in casa si facem repede o pizza. Cantitatile sunt ptr 1 kg de faina,imi ajung cam de 4 pizze de acolo.

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:  
  • 1 kg de faina
  • 1 cub de 25 de grame de drojdie
  • 1 lingurita de miere
  • 600 ml de apa calduta
  •   Pentru pizza:  
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • 1 lingura de ulei de masline extra virgin
  • usturoi pudra
  • oregano,busuioc,cimbru,rozmarin - toate uscate - se pune dupa gust
  • sare,piper
  • porumb congelat
  • 1 carnat afumat de casa
  • cascaval ras

 

Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu porumb si carnati de casa:

Am framantat aluatul la robot.


L-am lasat putin sa creasca si l-am pus la frigider.


Sa fie intr-un bol destul de inalt ca mai creste aluatul,al meu nu a fost asa de inalt si tot ii dadeam pumni ca sa se mai reduca din volum.


Se ia o cantitate de aluat si se intinde in tava.


Se amesteca uleiul de masline cu pasta de tomate,condimentele,sarea si piperul.


Se pune sosul peste aluat.Se taie carnatul in felii rotunde si se se pune pe aluat impreuna cu porumbul.


Se presara cascavalul ras si se da tava la cuptor.


E gata in 10-15 minute sau cand incepe sa se rumeneasca si cascavalul.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu porumb si carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (57)

adry88 1

05.05.2011, 11:24

MotanLaOale 1

05.05.2011, 12:43

buna buna

divainbucatarie 1

05.05.2011, 16:17

super arata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si brocolli