Pizza cu porumb si carnati de casa

de -Miti- in Pizza, 4 Mai 2011 | 5082 vizualizari

 

Eu fac aluatul si il pun la frigider...cum s-a incalzit si stam mai mult pe afara,iau cate o bucata cand intram in casa si facem repede o pizza. Cantitatile sunt ptr 1 kg de faina,imi ajung cam de 4 pizze de acolo.

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:  
  • 1 kg de faina
  • 1 cub de 25 de grame de drojdie
  • 1 lingurita de miere
  • 600 ml de apa calduta
  •   Pentru pizza:  
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • 1 lingura de ulei de masline extra virgin
  • usturoi pudra
  • oregano,busuioc,cimbru,rozmarin - toate uscate - se pune dupa gust
  • sare,piper
  • porumb congelat
  • 1 carnat afumat de casa
  • cascaval ras

 

Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu porumb si carnati de casa:

Am framantat aluatul la robot.


L-am lasat putin sa creasca si l-am pus la frigider.


Sa fie intr-un bol destul de inalt ca mai creste aluatul,al meu nu a fost asa de inalt si tot ii dadeam pumni ca sa se mai reduca din volum.


Se ia o cantitate de aluat si se intinde in tava.


Se amesteca uleiul de masline cu pasta de tomate,condimentele,sarea si piperul.


Se pune sosul peste aluat.Se taie carnatul in felii rotunde si se se pune pe aluat impreuna cu porumbul.


Se presara cascavalul ras si se da tava la cuptor.


E gata in 10-15 minute sau cand incepe sa se rumeneasca si cascavalul.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu porumb si carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (57)

adry88 1

05.05.2011, 11:24

MotanLaOale 1

05.05.2011, 12:43

buna buna

divainbucatarie 1

05.05.2011, 16:17

super arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Mini-pizza in foietaj