Pizza cu pui si legume

de vio_dreams in Pizza, 5 Oct 2013 | 2764 vizualizari

 

INGREDIENTE


pentru aluat:

  • 250 gr faina
  • 125 ml apa
  • 2 linguri ulei masline
  • 3,5 gr drojdie uscata
  • 1/2 lgt sare
  • 1/2 lgt zahar

pentru umplutura:

  • 250 gr piept pui
  • 200 gr cascaval
  • 1/2 ardei gras
  • 1/2 ardei capia
  • 4-5 felii dovlecel
  • 1 rosie
  • 1 lgt oregano
  • 4 lgt ketchup
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu pui si legume:

Pentru aluat amestecam toate ingredientele pana la omogenizare apoi framantam usor. Lasam la dospit.

Cat creste aluatul pregatim umplutura. Taiem pieptul de pui cubulete mici. Intr-un vasde teflon sotam usor pieptul de pui in doua linguri de ulei de masline. Adaugam apoi ardeiul gras si ardeiul capia taiat fasii, rosiile si dovleceii taiati cubulete. Adaugam  oregano si sotam 1-2 minute doar cat sa se intrepatrunda aromele.

Facem patru bile de aluat pe care le intindem cu sucitorul obtinand patru cercuri subtiri de aluat. Le punem in tava tapetata cu hartie de copt si le intepam pe toata suprafata cu o furculita ca sa nu se umfle la copt. Ungem fiecare cerc de aluat cu cate o lingurita de ketchup pe toata suprafata.

Punem pe fiecare pizza cate o lingura de casacaval ras apoi repartizam uniform umplutura. Deasupra radem restul de cascaval.

Dam la cuptor pana se rumeneste usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

nilgun 1

05.10.2013, 18:14

fff buna

Rocsi 1

05.10.2013, 20:48

Mmm ce buna

Lia_ 1

05.10.2013, 22:35

ce de pizzaaaaaa

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu carciofi si piept de pui