Pizza cu tofu

de alba_zori in Pizza, 8 Mai 2012 | 1753 vizualizari

 

Si iarasi tofu,branzica mea,o pizza simpla si gustoasa,facuta in casa,sanatoasa si rapida,deci ceea ce am avut in casa mai la indemana,sper sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 400 gr faina.
  • 250 ml apa.
  • un plic de praf de copt pentru pizza.
  • o lingurita si jumate de sare.
  • jumate de lingurita de zahar.
  • 3 linguri de tofu ras.
  • ulei de masline.
  • Pentru umplutura:
  • sos de rosii.
  • sos de ardei rosii.
  • cartofi.
  • ton.
  • tofu.
  • origano.
  • sare.
  • ulei de masline.
  • cateva masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu tofu:

Este rapid si bun, cu ce umplutura dorim, deci cand am pofta de pizza fac asa: pregatesc un bol incapator si cern faina, apoi adaug sarea, praful de copt pentru pizza, tofu ras, zahar putin de tot si apa rece. Cu mainile unse de ulei de masline lucrez aluatul ca sa fie ca o minge. Ung o tava de cuptor mare cu ulei si pun si putina sare pe tava dupa, intind cu mainile unse iar tot aluatul ca sa fie uniform si bag la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 15 minute.


Intre timp am pregatit si sosurile care le aveam din urma facute in casa si cu rosii de tara si cu sos de ardei copti si dati prin storcator indepartand cojile. Astfel am uns pizza cand era gata coapta, am pus si cartofii taiati tip cartofi prajiti dar copti, tonul, am condimentat cu origano, sare si iar un pic de ulei cam peste tot, apoi am ras deasupra branza tofu cat acopera tot. Si gata e bun numai de mancat.


Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

in loc de branza tofu,mozzarella sau orice fel de branza preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu tofu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

08.05.2012, 22:15

Lau 1

09.05.2012, 08:57

place

Sim0na 1

09.05.2012, 22:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu tofu