Pizza de post

de AlexTeacher in Pizza, 16 Mar 2015 | 25482 vizualizari

COMENTARII (24)

MotanLaOale 1

16.03.2015, 13:01

buna buna

simona72 1

16.03.2015, 13:28

Arata tare bine! Ma intreb doar cum ai pus tu 312,5 ml apa

AlexTeacher 1

16.03.2015, 13:36

Sunt foarte precis ))))) Hai ca modific )))))))))))

AlexTeacher 1

16.03.2015, 13:42

Acum serios, e o reteta foarte precisa pe care o faceam in restaurant. Si e reteta pentru 5 kg de faina. Am impartit ingredientele si asta mi-a dat

reisnaor_2006 1

16.03.2015, 13:45

superrrr buna,chiar este de post cu atata apa))

simona72 1

16.03.2015, 14:12

rotunjeste cantitatile mai Alex...chiar ma gandeam ca zilele trecute ma sunat o colega sa-i dau o reteta de aluat de placinte la cuptor.Era pt prima oara cand facea placinte.. I-am trimis mai multe link-uri cu mai multe retete. A zis ca primul nu ia iesit si la aruncat,apoi a facut aluatul de baza pe care-l folosesc eu la paine...oare cum se descurca fata asta sa masoare 312,5 ml apa??? Cred ca ma injura de numa asta era ideea...

geoline 1

16.03.2015, 15:52

f bn arata

Constelatialeu 1

16.03.2015, 15:57

Asta-i atac la persoana,dupa ce ca nu-mi place pizza ,o mai faci si de post..ceva ca`carnea n-ai?

Oana 1

16.03.2015, 16:15

Cleme, parol ca nu-ti trebuie cu carne! eu am mancat si era f.f.f bunaaa

Bya Ralu 1

16.03.2015, 16:22

ce bine arata

Constelatialeu 1

16.03.2015, 16:36

Parol Oana,ca eu nu mananc pizza,poate sa fie si cu dinozaur.....

monik80 1

16.03.2015, 17:03

cristinutanicolita 1

16.03.2015, 18:59

AlexTeacher 1

16.03.2015, 19:55

E doar o reteta propusa. Chillax. Iti place ideea, o poti incerca, nu iti place, nu ai de ce s-o incerci. Am si spus in introducere, este o reteta strict pentru perioada de post. Am incredere ca suntem suficient de maturi sa facem un triaj din ce ne place si ce nu.

Ina 1

16.03.2015, 20:21

ce bine arata! Saptamana trecuta am facut si eu, atat de dulce, cat si de post, pentru soacra-mea. Jur ca mi-a placut mai mult cea de post ))

Bucataras 1

16.03.2015, 21:02

Alex, cind mai pui retete de post, bagi si un link catre coaste la gratar pentru Cleme ))

Rocsi 1

16.03.2015, 21:13

Super, super!

AlexTeacher 1

16.03.2015, 22:17

Momentan gatim de Post. Dupa ce se termina, va promit ca voi posta si coaste si multe alte preparate cu carne.

dantes 1

17.03.2015, 06:24

Foarte buna!

Panacris 1

17.03.2015, 09:01

miki_a 1

17.03.2015, 11:03

O minunatie! Ce ciuperci ai folosit?

AlexTeacher 1

17.03.2015, 12:14

Pied de Mouton. Gasesti la Carrefour Baneasa. Sunt usor amarui. Mie-mi plac foarte mult. Dar poti folosi orice tip de ciuperci.

Lau 1

17.03.2015, 15:59

ce bine arata

gaby_gabytza 1

07.12.2019, 15:20

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Turte cu gem