Pizza împăturită

de Bunica in Pizza, 9 Iul 2015 | 3484 vizualizari

COMENTARII (16)

-Licurici- 1

09.07.2015, 14:03

mmm... delicatesa

MotanLaOale 1

09.07.2015, 14:06

buna buna

Gicuta 1

09.07.2015, 14:10

Vin la masa!

MOKUSKA 1

09.07.2015, 14:10

Gherca Daniela 1

09.07.2015, 14:30

vai ce bunatate!

Merisor 1

09.07.2015, 14:46

Cioc, cioc!! Esti acasa? )

anca_rm 1

09.07.2015, 14:50

vreau si eu o impaturita de asta

anca_rm 1

09.07.2015, 14:51

buna ideea cu aluatul pus in congelator

mirela0911 1

09.07.2015, 14:51

Bună pizza oricând!

Bunica 1

09.07.2015, 14:55

Sunt la ușă ,Merisor!

Bunica 1

09.07.2015, 14:55

Cu mare drag,Amnca_rm!

Bunica 1

09.07.2015, 15:01

Anca_rm,cu câteva luni în urmă a fost pe Bucătaraș un interviu cu un pizzar italian.El a spus că aluatul de pizza se tine cel puțin 24 de ore în congelator.Eu am băgat la cap)

Retete cu Margareta Cismasiu 1

09.07.2015, 16:14

Buna buna.De retinut ideia cu aluatul la congelator!

Bya Ralu 1

09.07.2015, 16:32

ce bine arata

mihaelar63 1

09.07.2015, 17:52

Multumesc Buni de pont . am sa am grija sa-mi las si eu aluat

Rocsi 1

09.07.2015, 21:27

Buni, imi place si vreau si eu!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat de paine