Pizza împăturită

de Bunica in Pizza, 9 Iul 2015 | 855 vizualizari

 

Când frământ aluat de pâine iau o bucată și o pun în congelator.Astfel am la îndemână aluat de pizza când am nevoie;) Așa am făcut și de data aceasta.

 

INGREDIENTE

  • Aluat congelat
  • 50 g. prosciutto
  • 50 g. ciuperci
  • 50 g. porumb
  • 50 g. cascaval
  • 1/2 ardei gras
  • ketthup
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza împăturită:

Lasă aluatul la decongelat.


Pregatește ingredientele pentru umplutură.


Rade cașcavalul pe răzătoarea mică.


Taie grosier prosciutto.


Ciupercile taiate grosier.


Taie ardeiul julien.


Scoate porumbul din conservă si lasă-l la scurs.


Întinde aluatul sub forma ovală,cât de cât;)


Unge aluatul cu ketchup.

Presară pe aluat celelalte ingrediente ,toate pe o singură jumătate.


Deasupra presară cașcaval .


Acoperă cu blatul care nu are ingrediente pe el.


Apasă marginile ușor,pentru a nu ieși compoziția.


Pune pizza intr-o tavă tapetată cu folie de copt.


Dă tava la cuptorul preîncălzit la 160 grade până se rumenește .


Cu 5 minute înainte de a scoate pizza din cuptor,scoate tava si presara cașcaval peste aluat.


Servește după dorință cu sau fără kethup.



Unge blatul cu kethup

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza împăturită" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

09.07.2015, 16:32

ce bine arata

mihaelar63 1

09.07.2015, 17:52

Multumesc Buni de pont . am sa am grija sa-mi las si eu aluat

Rocsi 1

09.07.2015, 21:27

Buni, imi place si vreau si eu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mini-pizza zambitoare