Pizza împăturită

de Bunica in Pizza, 9 Iul 2015 | 1392 vizualizari

 

Când frământ aluat de pâine iau o bucată și o pun în congelator.Astfel am la îndemână aluat de pizza când am nevoie;) Așa am făcut și de data aceasta.

 

INGREDIENTE

  • Aluat congelat
  • 50 g. prosciutto
  • 50 g. ciuperci
  • 50 g. porumb
  • 50 g. cascaval
  • 1/2 ardei gras
  • ketthup
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza împăturită:

Lasă aluatul la decongelat.


Pregatește ingredientele pentru umplutură.


Rade cașcavalul pe răzătoarea mică.


Taie grosier prosciutto.


Ciupercile taiate grosier.


Taie ardeiul julien.


Scoate porumbul din conservă si lasă-l la scurs.


Întinde aluatul sub forma ovală,cât de cât;)


Unge aluatul cu ketchup.

Presară pe aluat celelalte ingrediente ,toate pe o singură jumătate.


Deasupra presară cașcaval .


Acoperă cu blatul care nu are ingrediente pe el.


Apasă marginile ușor,pentru a nu ieși compoziția.


Pune pizza intr-o tavă tapetată cu folie de copt.


Dă tava la cuptorul preîncălzit la 160 grade până se rumenește .


Cu 5 minute înainte de a scoate pizza din cuptor,scoate tava si presara cașcaval peste aluat.


Servește după dorință cu sau fără kethup.



Unge blatul cu kethup

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza împăturită" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

09.07.2015, 16:32

ce bine arata

mihaelar63 1

09.07.2015, 17:52

Multumesc Buni de pont . am sa am grija sa-mi las si eu aluat

Rocsi 1

09.07.2015, 21:27

Buni, imi place si vreau si eu!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza quatro formaggi