Pizza împăturită

de Bunica in Pizza, 9 Iul 2015 | 3531 vizualizari

 

Când frământ aluat de pâine iau o bucată și o pun în congelator.Astfel am la îndemână aluat de pizza când am nevoie;) Așa am făcut și de data aceasta.

 

INGREDIENTE

  • Aluat congelat
  • 50 g. prosciutto
  • 50 g. ciuperci
  • 50 g. porumb
  • 50 g. cascaval
  • 1/2 ardei gras
  • ketthup
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza împăturită:

Lasă aluatul la decongelat.

Pregatește ingredientele pentru umplutură.

Rade cașcavalul pe răzătoarea mică.

Taie grosier prosciutto.

Ciupercile taiate grosier.

Taie ardeiul julien.

Scoate porumbul din conservă si lasă-l la scurs.

Întinde aluatul sub forma ovală,cât de cât;)

Unge aluatul cu ketchup.
Presară pe aluat celelalte ingrediente ,toate pe o singură jumătate.

Deasupra presară cașcaval .

Acoperă cu blatul care nu are ingrediente pe el. 

Apasă marginile ușor,pentru a nu ieși compoziția.

Pune pizza intr-o tavă tapetată cu folie de copt.

Dă tava la cuptorul preîncălzit la 160 grade până se rumenește .

Cu 5 minute înainte de a scoate pizza din cuptor,scoate tava si  presara cașcaval peste aluat.

Servește după dorință cu sau fără kethup.

 

Unge blatul cu kethup 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza împăturită" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu porumb si carnati de casa