Pizza împăturită

de Bunica in Pizza, 9 Iul 2015 | 3563 vizualizari

 

Când frământ aluat de pâine iau o bucată și o pun în congelator.Astfel am la îndemână aluat de pizza când am nevoie;) Așa am făcut și de data aceasta.

 

INGREDIENTE

  • Aluat congelat
  • 50 g. prosciutto
  • 50 g. ciuperci
  • 50 g. porumb
  • 50 g. cascaval
  • 1/2 ardei gras
  • ketthup
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza împăturită:

Lasă aluatul la decongelat.

Pregatește ingredientele pentru umplutură.

Rade cașcavalul pe răzătoarea mică.

Taie grosier prosciutto.

Ciupercile taiate grosier.

Taie ardeiul julien.

Scoate porumbul din conservă si lasă-l la scurs.

Întinde aluatul sub forma ovală,cât de cât;)

Unge aluatul cu ketchup.
Presară pe aluat celelalte ingrediente ,toate pe o singură jumătate.

Deasupra presară cașcaval .

Acoperă cu blatul care nu are ingrediente pe el. 

Apasă marginile ușor,pentru a nu ieși compoziția.

Pune pizza intr-o tavă tapetată cu folie de copt.

Dă tava la cuptorul preîncălzit la 160 grade până se rumenește .

Cu 5 minute înainte de a scoate pizza din cuptor,scoate tava si  presara cașcaval peste aluat.

Servește după dorință cu sau fără kethup.

 

Unge blatul cu kethup 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza împăturită" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

09.07.2015, 16:32

ce bine arata

mihaelar63 1

09.07.2015, 17:52

Multumesc Buni de pont . am sa am grija sa-mi las si eu aluat

Rocsi 1

09.07.2015, 21:27

Buni, imi place si vreau si eu!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza party