Pizza Margherita

de Dana Cristea - pusikmea in Pizza, 14 Oct 2013 | 1254 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 400 g faina,
  • 25 g drojdie de bere
  • 6 linguri de ulei de masline extravirgin
  • sare
  • Topping:
  • 3-4 rosii,
  • 300 g mozzarella
  • ulei de masline
  • busuioc
  • oregano
  • sare
  • piper rosu
  • masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Margherita:

Se amesteca toate ingredientele pentru blat si se lasa la crescut 1 ora.


Se rastoarna pe masa de lucru data cu faina si se intinde o foie dreptunghiulara si se pune in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.


Se mai lasa 20 de minute la loc calduros.


Intre timp se pregateste topingul:


Se taie rosiile si mozzarella rondele.


Se unge aluatul cu ulei de masline, se pune un strat de rosii, se condimenteaza cu sare si piper rosu.


Se da la cuptor app. 20 minute, dupa care se scoate si se aseaza mozzarella si maslinele, se stropeste cu ulei de masline, se presara oregano si busuioc si se mai da inca 10 minute la cuptor.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Margherita" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mamaieelena 1

14.10.2013, 20:39

Lia_ 1

15.10.2013, 07:52

imi place cu mozzarella multa cum se vede la tine

_Alina_ 1

15.10.2013, 11:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
O pizza de te lingi pe degete