Pizza turceasca

de simona72 in Pizza, 8 Iul 2014 | 9230 vizualizari

COMENTARII (47)

Constelatialeu 1

08.07.2014, 21:41

Se sta turceste cand se mananca pizza asta?

simona72 1

08.07.2014, 21:47

Meri, Motan

simona72 1

08.07.2014, 21:47

Cleme normaaaal, altfel nici nu intra pizza

Constelatialeu 1

08.07.2014, 21:49

Asa da,ma bag si eu la o pizza,chiar daca nu-mi place..

Rocsi 1

08.07.2014, 21:50

Arata tare bine!

Lavinia 1

08.07.2014, 21:51

minunata

tarasmariana 1

08.07.2014, 22:05

Arata super!






mirela0911 1

08.07.2014, 22:08

Si la ora asta as manca o bucata!

Lia_ 1

08.07.2014, 22:23

arata apetisant si gustul il intuiesc fiind cu miel. foarte buna. am salvat-o

ar fi fost minunat sa fi avut sumak, este acrisor si foarte bun la gust, ii dadea o aroma aparte, ...de autentic dar nu e un capat de tara

gaby_duceag 1

08.07.2014, 23:23

super!!

reisnaor_2006 1

08.07.2014, 23:41

bunaaaaaaaaa

Sidy 1

09.07.2014, 07:48

Am tot citit de pizza asta turceasca cu carne tocata , dar nu am gustat niciodata. Arata tare fain ce ai facut tu aici, bravo ! Cred ca putem veni la degustat ca ai facut muuuuuuulta !

dantes 1

09.07.2014, 08:05

Foarte interesanta

anca_rm 1

09.07.2014, 08:25

Simona salivez in fata monitorului , asta trebuie incercata ca prea bine arata si cu ce ingrediente are nu poate fi decat ,, delicioasa,,

simona72 1

09.07.2014, 08:59

Lia, multumesc de apreciere. Da, ar fi fost bine sa fi avut sumac, l-am inlocuit cu coriandru,are si acesta aroma fructata...dar cea mai buna aroma care o da acestei pizza, este menta...ea sa fie nelipsita. Se completeaza de minune cu carnea de miel. Daca o incerci, sa pui cateva firicele de menta proaspata la final, cand o servesti calda.

simona72 1

09.07.2014, 09:02

Sidy sarumana, este prima oara cand o fac si eu acasa, recomand carnea de miel sau in amestec...

simona72 1

09.07.2014, 09:04

Multumesc tuturor de aprecieri!

Criss 1

09.07.2014, 10:03

Pushaa 1

09.07.2014, 11:04

robert_b 1

09.07.2014, 11:19

ce bine arata

MOKUSKA 1

09.07.2014, 12:04

Daaa, am mancat si eu dar nu am incercat acasa! Super reteta!

Mihaela11_jo 1

09.07.2014, 17:39

Mmmmmmmmmmmmmmm ce apetisante
Sumac nu este un ingredient obligatoriu; ideea este sa dai carnii un gust putin acrisor si sunt suficiente rosiile pe care le-ai pus in acest scop.In Liban si Siria se adauga la carne melasa de rodie sau suc de lamaie;in Iordania se pune putin iaurt; exista f multe variante locale;un deliciu pizza ta

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza turceasca