Pizzaaaa...

de Rocsi in Pizza, 22 Oct 2010 | 1567 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru blat:

  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • 1 canita lapte
  • un strop de sare
  • faina cat cuprinde
  • drojdie cat o nuca

umplutura:

  • 6-7 felii pastrama
  • 4-5 felii kaizer
  • 1 cabanos
  • 1 mana ciuperci intregi,conservate
  • cascaval
  • 2 oua
  • sos de pizza
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzaaaa...:

blatul:


batem oul spuma.


peste punem smantana si drojdia inmuiata in cateva linguri de lapte caldut.


adaugam si restul de lapte,sarea si faina ,treptat.


framantam bine apoi lasam aluatul la dospit cam 20 de minute.


sunca si kaizetul le taiem fasii lungi apoi cubulete.


cabanosul il taiem bucatele mici.


ciupercile le spalam,le lasam sa se scurga putin apoi le taiem felioare.


cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.


luam aluatul,dupa ce a stat la dospit,intindem o foaie foarte subtire.


o asezam intr-o tava de pizza(sau de care aveti),tapetata cu hartie de copt.


ungem foaia cu putin sos de pizza.


apoi punem si o mana de cascaval ras.


asezam kizerul,pastrama,cabanosul si feliile de ciuperci.


ouale le batem ,apoi le turnam uniform peste umplutura.


presaram si cascaval ras.


dam tava in cuptorul incins.


o lasam pana este gata apoi o scoatem,o lasam 5 minute sa se racoreasca,apoi mancati cat de mult doriti.





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzaaaa..." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

24.10.2010, 20:41

pup nadina draga
multumesc anca
nu conteaza medi k ai ajuns tarziu..pot sa mai fac pentru tine

elena1988 1

11.02.2011, 15:41

RuxyRux 1

11.02.2011, 15:46

Ce bine arata Rocsi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza capriciosa