Pizzaaaa...

de Rocsi in Pizza, 22 Oct 2010 | 3561 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru blat:

  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • 1 canita lapte
  • un strop de sare
  • faina cat cuprinde
  • drojdie cat o nuca

umplutura:

  • 6-7 felii pastrama
  • 4-5 felii kaizer
  • 1 cabanos
  • 1 mana ciuperci intregi,conservate
  • cascaval
  • 2 oua
  • sos de pizza
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzaaaa...:

blatul:

batem oul spuma.

peste punem smantana si drojdia inmuiata in cateva linguri de lapte caldut.

adaugam si restul de lapte,sarea si faina ,treptat.

framantam bine apoi lasam aluatul la dospit cam 20 de minute.

sunca si kaizetul le taiem fasii lungi apoi cubulete.

cabanosul il taiem bucatele mici.

ciupercile le spalam,le lasam sa se scurga putin apoi le taiem felioare.

cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

luam aluatul,dupa ce a stat la dospit,intindem o foaie foarte subtire.

o asezam intr-o tava de pizza(sau de care aveti),tapetata cu hartie de copt.

ungem foaia cu putin sos de pizza.

apoi punem si o mana de cascaval ras.

asezam kizerul,pastrama,cabanosul si feliile de ciuperci.

ouale le batem ,apoi le turnam uniform peste umplutura.

presaram si cascaval ras.

dam tava in cuptorul incins.

o lasam pana este gata apoi o scoatem,o lasam 5 minute sa se racoreasca,apoi mancati cat de mult doriti.

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzaaaa..." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

24.10.2010, 20:41

pup nadina draga
multumesc anca
nu conteaza medi k ai ajuns tarziu..pot sa mai fac pentru tine

elena1988 1

11.02.2011, 15:41

RuxyRux 1

11.02.2011, 15:46

Ce bine arata Rocsi!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Lipie cu galbiori