Pizze cu fructe

de ianculubita in Dulciuri, 12 Mar 2014 | 657 vizualizari

 

Nu e o pizza pe care o cunoastem cu totii, doar forma si asemanarea.
Am facut in aceste zile putina ordine in resturile pe care le strang prin congelator si am dat de cateva foi de placinta dar si de aluat de foitaj (urmeaza reteta si cu el);
Va recomand aceste pizze,nemaipomenit de gustoase,cel mai usor de pregatit dar trebuie sa le consumati imediat, altfel nu mai sunt crocante.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta
  • 100 g unt topit
  • diferite fructe nezemoase
  • 2 linguri migdale macinate
  • 2 linguri zahar brun
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizze cu fructe:

Punem 10-12 foi de placinta suprapuse, unse fiecare cu unt topit inclusiv ultima foaie, decupam discuri cu ajutorul unei farfurii sau ce aveti(eu am folosit inelul de inox).


Deasupra presaram migdale pe fiecare decupaj, le punem cu grija in tava cu hartie de copt, apoi dispunem pe fiecare in forma de raza felii de fructe taiate subtiri.


Presaram peste ele zahar brun si lasam la cuptor 20 minute.


Se servesc imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizze cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

_Alina_ 1

13.03.2014, 09:53

Panacris 1

13.03.2014, 10:25

ianculubita 1

14.03.2014, 10:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mere si crema de zahar ars