Pizzete de vinete cu rosioare

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 21 Aug 2014 | 4980 vizualizari

COMENTARII (35)

Dya Daniela Andrei 1

22.08.2014, 13:34

Hm???

miste1982 1

22.08.2014, 14:07

partea proasta la salata de vinete este caldura degajata in timpul coacerii mai ales daca stai la apartament si stau si la ultimul etaj. Din pacate cascaval nu am avut si rosii am folosit rosii din piata de la o batrana, pana tarziu in noapte nu mai scap de nadusala. Mamei mele i-a placut, in rest am respectat aproximativ reteta. Ma gandeam si la varianta sa coc feliile respective ( din poza ) in cuptor, se face paine putin mai crocanta.
Va pup pe toti si va salut cu maxima sefului Sorin Boncea, " continua sa gatesti " .

Merisor 1

22.08.2014, 14:44

Dya Daniela Andrei 1

22.08.2014, 14:58

Te mai asteptam pe la noi

nadea68 1

22.08.2014, 19:08

Dya Daniela Andrei 1

22.08.2014, 23:05

Adele 1

25.08.2014, 14:25

Rocsi 1

26.08.2014, 18:43

Ce dragalase

Dya Daniela Andrei 1

26.08.2014, 19:14

MotanLaOale 1

01.09.2014, 13:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bucheuri cu branza pufoasa si somon fume