Pizzete de vinete cu rosioare

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 21 Aug 2014 | 4987 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • una-doua vinete subtiri
  • 200 gr casacval Delaco
  • un bol cu rosioare mici
  • 3-4 catei de usturoi
  • cateva frunzulite de busuioc
  • 3-4 lingurite cu ulei de masline
  • sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzete de vinete cu rosioare:

Spalam vinetele, le feliem si le presaram cu sare dupa gust.

Le coacem pe tava de aragaz cat sa se rumeneasca usor pe ambele parti.

Trecem cascavalul prin razatoare.

Asezam pe fiecare felie de vanata cate o lingurita de cascaval, cateva rosioare, usturoiul si busuiocul tocate marunt.

Le asezam intr-un vas de copt, le stropim cu ulei si le coacem pentru 10-15 minute.

Cat sunt inca calde, mai presaram putin cascaval ras si busuioc tocat.

Calde sau reci, sunt foarte gustoase.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Alegeti vinetele subtiri, mici, cele mari au prea multe seminte.

2

In cazul meu, folosind cooker-ul, a trebuit sa le "montez" pe un platou si apoi sa le mut in vas, ceea ce ingreuneaza munca.

3

Daca le coaceti in cuptorul aragazului, folositi un vas intins, in care sa asezati direct feliile de vinete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzete de vinete cu rosioare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Zacusca de legume