Pizzete de vinete cu rosioare

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 21 Aug 2014 | 1940 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • una-doua vinete subtiri
  • 200 gr casacval Delaco
  • un bol cu rosioare mici
  • 3-4 catei de usturoi
  • cateva frunzulite de busuioc
  • 3-4 lingurite cu ulei de masline
  • sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzete de vinete cu rosioare:

Spalam vinetele, le feliem si le presaram cu sare dupa gust.


Le coacem pe tava de aragaz cat sa se rumeneasca usor pe ambele parti.


Trecem cascavalul prin razatoare.


Asezam pe fiecare felie de vanata cate o lingurita de cascaval, cateva rosioare, usturoiul si busuiocul tocate marunt.


Le asezam intr-un vas de copt, le stropim cu ulei si le coacem pentru 10-15 minute.


Cat sunt inca calde, mai presaram putin cascaval ras si busuioc tocat.


Calde sau reci, sunt foarte gustoase.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Alegeti vinetele subtiri, mici, cele mari au prea multe seminte.

2

In cazul meu, folosind cooker-ul, a trebuit sa le "montez" pe un platou si apoi sa le mut in vas, ceea ce ingreuneaza munca.

3

Daca le coaceti in cuptorul aragazului, folositi un vas intins, in care sa asezati direct feliile de vinete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzete de vinete cu rosioare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Rocsi 1

26.08.2014, 18:43

Ce dragalase

Dya Daniela Andrei 1

26.08.2014, 19:14

MotanLaOale 1

01.09.2014, 13:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spirale cu ciuperci