Pizzette de vinete cu cascaval Hochland

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2012 | 4858 vizualizari

 

Am remarcat pe facebook un link distribuit de Radu Popovici al unei retete a prietenei noastre Laura Adamache. Mi-am adus aminte de el in timp ce treceam pe linga un munte de vinete intr-un supermarket. Asa ca am luat doua vinete special pentru a prepara reteta de Pizzette de vinete

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 5-6 catei de usturoi
  • 4 rosii cherry
  • rosii uscate
  • cascaval Hochland
  • citeva masline
  • ardei rosu
  • condimente (patrunjel verde, busuioc uscat, sare, piper)
  • prosciutto
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzette de vinete cu cascaval Hochland:

Am tapetat o tava cu foaie de copt, dar se poate si fara

Am taiat vinetele rondele cam de 0,5 - 1 cm grosime si le-am asezat in tava.

Intr-un vas am amestecat usturoiul taiat felii, cu rosiile taiate cubulete, cu maslinele taiate felii mici, cu ardeiul rosu taiat si el rondele subtiri si l-am adaugat apoi peste vinete.

Am ras peste cascaval Hochland si stropit cu ulei de masline extravirgin + celelalte condimente: sare, piper, busuioc.

Le-am dat la cuptorul incins la 180 grade cam 20 - 25 de minute

Puteti adauga orice alt condiment ce va place. Eu am avut si prosciutto, pe care l-am pus in cuptor pe finalul timpului de preparare. Dupa ce le-am scos din cuptor,  le-am adaugat si busuioc verde si le-am servit pe piine prajita.

Se fac foarte repede, sint foarte gustoase si puteti impresiona cu ele musafirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzette de vinete cu cascaval Hochland" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

bliss 1

06.02.2012, 23:28

si eu glumeam, ma maimutzaresc cand scriu da' nu se vede, asa ca scriu intr-un anume fel!

"de pilda,mie nu-mi prea iese blatul de pizza"

eu il cumpar facut proaspat

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:12

babi5 1

19.08.2013, 19:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute