Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am remarcat pe facebook un link distribuit de Radu Popovici al unei retete a prietenei noastre Laura Adamache. Mi-am adus aminte de el in timp ce treceam pe linga un munte de vinete intr-un supermarket. Asa ca am luat doua vinete special pentru a prepara reteta de Pizzette de vinete
Am tapetat o tava cu foaie de copt, dar se poate si fara
Am taiat vinetele rondele cam de 0,5 - 1 cm grosime si le-am asezat in tava.
Intr-un vas am amestecat usturoiul taiat felii, cu rosiile taiate cubulete, cu maslinele taiate felii mici, cu ardeiul rosu taiat si el rondele subtiri si l-am adaugat apoi peste vinete.
Am ras peste cascaval Hochland si stropit cu ulei de masline extravirgin + celelalte condimente: sare, piper, busuioc.
Le-am dat la cuptorul incins la 180 grade cam 20 - 25 de minute
Puteti adauga orice alt condiment ce va place. Eu am avut si prosciutto, pe care l-am pus in cuptor pe finalul timpului de preparare. Dupa ce le-am scos din cuptor, le-am adaugat si busuioc verde si le-am servit pe piine prajita.
Se fac foarte repede, sint foarte gustoase si puteti impresiona cu ele musafirii.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult