Plachie de macrou

de monike in Peste, 29 Iun 2011 | 13006 vizualizari

 

Pentru ca astazi se mananca peste am facut o plachie.

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti,
  • 1 kg de ceapa,
  • 50 ml ulei de masline,
  • 100 gr masline,
  • 50 ml vin alb
  • 2 foi de dafin,
  • piper boabe,
  • sare
  • 4 linguei bune de bulion
  • 50 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de macrou:

Tai ceapa solzisori si o calesti in ulei pana devine sticloasa,apoi pui un pahar de apa si fierbi pana se inmoaie.

Tai macroul in trei , il sarezi si il piperezi. Apoi intr-o cratita (tava) pui un strat de ceapa, un strat de peste, peste care mai pui un strat de ceapa.Vinul il amesteci cu bulionul si cu inca 50 ml apa si li torni in cratita peste macrou. Adaugi si maslinele,foile de dafin, piperul boabe.

Peste fiecare bucata de peste pui cate o felie de lamaie si dai la cuptor pana se rumeneste.

POFTA MARE!

Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de macrou" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macrou cu usturoi si lamaie