Plachie de peste

de farfuriavesela in Crap / Caras, 10 Iun 2014 | 9101 vizualizari

 

Reteta de mai jos este pe cat de simpla, pe atat de usoara si chiar dietetica daca o gatiti fara sa adaugati ulei.
http://youtu.be/krXlk2r04qU

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti (caras proaspat pescuit, in cazul meu)
  • 2-3 cepe mari
  • un bol cu rosii proaspete (sau suc de rosii)
  • 1 ardei gras (daca aveti prin frigider, eu nu am avut)
  • cativa catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • o cana cu apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de peste:

  • curatam pestele de solzi
  • il spalam bine si il saram
  • tocam ceapa rondele 
  • intr-o tava punem ceapa, rosiile, ardeiul gras, usturoiul, sare, piper
  • asezam pestele deasupra 
  • o cana de apa
  • 2-3 linguri de ulei (optional)
  • punem la cuptorul preincazit la 180 de grade pentru 35-40 de minut

Se serveste atat cald, cat si rece langa o salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

MOKUSKA 1

10.06.2014, 19:25

Rocsi 1

10.06.2014, 22:20

Aspectoasa!

tarasmariana 1

11.06.2014, 03:54

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Saramura peste