Plachie de somon

de RuxyRux in Somon, 11 Aug 2011 | 18212 vizualizari

COMENTARII (96)

DIANA B 1

12.08.2011, 09:59

Care cateva minute zici , draga Ruxy ? c-a trecut juma' de seara , zburdand pe pagina ta ... era sa-mi ramana si rosiile nepuse la lada frig ptr la iarna ... pateam si eu ca greierele

Cris2711 1

12.08.2011, 12:45

ce bine arata

jolygina 1

12.08.2011, 17:22

Bucataras Medi 1

12.08.2011, 20:37

uffffffffffff........................nu mai strigat si pe mine sa vin la o portie.......................acuma ce pot face decat sa salivez.............

RuxyRux 1

14.08.2011, 23:01

Onesta

RuxyRux 1

14.08.2011, 23:02

Cris, multumesc tare mult

RuxyRux 1

14.08.2011, 23:02

jolygina, multumesc frumos

RuxyRux 1

14.08.2011, 23:02

Ai dreptate Medi...data viitoare strig pana sparg monitorul

carmenvlad 1

17.08.2011, 05:38

Ai niste retete minunate de preparat pestele. Si aceasta este deosebita. Imi place foarte mult modul tau de preparare a pestelui, sosul care este atat de colorat si atat de imbietor. Bravo, draga mea si felicitari pentru toleranta. Cu cat inaintam in varsta cu atat devenim mai intelepte si mai tolerante.

Mitinita 1

17.08.2011, 21:52

ruxy,tu ai bazin de somoni acasa...pot sa ma mut la tine

jolygina 1

18.08.2011, 09:15

jolygina 1

21.08.2011, 15:29

tare bun

RuxyRux 1

23.09.2011, 18:52

Carmen....cat esti de draguta...multumesc

RuxyRux 1

23.09.2011, 18:52

Miti...daaaa...bazin de somon

RuxyRux 1

23.09.2011, 18:53

jolygina multumesc

Msclaudish 1

24.02.2012, 14:23

Iami iami..., foarte gustos, recomand la toata lumea, daca a mancat si baietelul meu de 1 si jumatate imaginativa cat este de bun. Complimente!!

Krystyan Trendy 1

07.11.2013, 10:07

grozava

tanyapatap 1

30.04.2014, 13:26

claudiaO 1

05.06.2014, 11:11

ce bunatate

RuxyRux 1

23.09.2014, 16:02

Multumesc

-Marius- 1

14.12.2018, 09:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Somon cu salata de cartofi