Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
aveam in plan placinta asta de mult timp,dar nu am reusit sa o fac din diverse motive,dar pana la urma.....:)))
Punem branza, 2oua, aroma de vanilie, zaharul vanilat, zaharul pudra, coaja rasa de lamaie si portocala, grisul si omogenizam bine totul.
Tapetam o tava mare cu ulei si pesmet (daca e de ceramica nu este nevoie) si punem pe rand cate 3-4 foi de placinta unse fiecare in parte, apoi un rand de branza si altul de foi pana terminam foile si crema. Ultima foaie de placinta o ungem cu ulei, apoi cu un galbenus de ou.Taiem cu un cutit patrate apoi punem la cuptorul preincalzit, la foc mic, pana se rumenesc frumos foile (cam o ora a durat la mine).
Lasam sa se raceasca si pudram cu zahar pudra.
1
pudram cu zahar inainte de a servi
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult