Aperitiv placinta cu branza sarata

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 22 Mai 2017 | 3079 vizualizari

 

Retete pentru picnic

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata aluat congelat
  • 2 oua
  • 250 g branza telemea
  • un plic zahar vanilat
  • 2-3 linguri zahar
  • 1 ou pentru uns
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinta cu branza sarata:

Amestecam branza rasa cu cele doua oua, zaharul si zaharul vanilat.

Asezam aluatul decongelat pe o planseta. Decupam discuri de aluat cu ajutorul unui pahar. Asezam cate o lingurita din compozitia de branza pe fiecare disc.

Indoim fiecare disc pe jumatate si apoi lipim colturile si le asezam in tava cu hartie de copt, unul langa celalalt.

Ungem cu ou batut partea superioara a placintei si introducem in cuptorul incins, pana se rumeneste.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta cu sunculita taraneasca si ardei, in felii de paine