Aperitiv placinta cu branza sarata

de GeorgiG in Aperitive / Garnituri, 22 Mai 2017 | 577 vizualizari

 

Retete pentru picnic

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata aluat congelat
  • 2 oua
  • 250 g branza telemea
  • un plic zahar vanilat
  • 2-3 linguri zahar
  • 1 ou pentru uns
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinta cu branza sarata:

Amestecam branza rasa cu cele doua oua, zaharul si zaharul vanilat.


Asezam aluatul decongelat pe o planseta. Decupam discuri de aluat cu ajutorul unui pahar. Asezam cate o lingurita din compozitia de branza pe fiecare disc.


Indoim fiecare disc pe jumatate si apoi lipim colturile si le asezam in tava cu hartie de copt, unul langa celalalt.


Ungem cu ou batut partea superioara a placintei si introducem in cuptorul incins, pana se rumeneste.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

23.05.2017, 20:48

oanapl 1

25.05.2017, 18:46

Super!

GeorgiG 1

26.05.2017, 22:05

Multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu carne