Placinta cu spanac

de ella 87 in Aperitive / Garnituri, 19 Iul 2015 | 400 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g spanac congelat,
  • 150gr branza,
  • 1 ceapa,
  • 100gr smantana,
  • 50gr unt,
  • 2oua,
  • 1pachet foi placinta
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu spanac:

Este pentru prima data cand incerc aceasta placinta,este usor de facut si e gustoasa. Am folosit spanac congelat dar merge si proaspat, am taiat ceapa marunt,am pus-o la calit putin,peste am adaugat spanacul,car a fost scurs de apa in prealabil, l-am calit pana sa evaporat apa.

Intr-un castron am pus branza telemea,cele 2oua batute  si vreo 6lg de parmesan, am pus si spanacul si am amestecat totul.

Am luat o tava si am uns-o cu unt topit,  am pus cc 6foi placinta,pe care le-am uns pe fiecare cu unt,dupa am turnat compozitia peste foi, punem restul de foi unse cu unt, pliem marginile si ungem ultima foaie cu unt. Dam la cuptor pana isi schimba culoarea,devine putin aurie.

nu prea sunt estetice pozele,dar placinta a iesit buna:)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

-Licurici- 1

19.07.2015, 11:00

Gherca Daniela 1

19.07.2015, 18:49

MotanLaOale 1

19.07.2015, 22:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!