Placinta cu branza si marar

de Brindusa in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2011 | 7770 vizualizari

 

Am facut aceasta placinta pentru ca am gasit uitat prin sertarele de la congelator un pachet cu foi de placinta. Trebuia neaparat sa fac loc pentru dovlecei, fasole si alte minunatii varatice, asa ca asta a fost cina noastra de ieri

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta (dezghetate)
  •  200 g cascaval
  •  200 g branza sarata
  • 3 oua
  • 100 ml lapte
  • 1 legatura marar
  • 5 linguri ulei de masline
  • susan alb si negru, pentru presarat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza si marar:

Incalzeste cuptorul la 180 C. Unge cu putin ulei o tava rotunda.


Taie branza si cascavalul in bucati mai mici. Toaca marunt mararul


Pune intr-un blender vertical sau un robot de bucatarie cu cutit: branza, cascavalul, ouale si 1/2 din lapte. Amesteca pana cand branzeturile sunt sfaramate bine. Daca amestecul este prea uscat, mai adauga din lapte. Pune mararul si amesteca.


Desfa foile de placinta si pune 1-2 linguri de umplutura pe una. Stropeste cu putin ulei. Ruleaza foaia de placinta, apoi formeaza un melc si pune-l in centrul tavii. Formeaza rulouri umplute din celelalte foi de placinta si pune-le in spirala, una in continuarea celeilalte. Stropeste placinta cu ulei si presara susan.


Coace 20- 30 de minute, la 180 C Placinta se serveste calduta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

divainbucatarie 1

11.07.2011, 09:53

Ligia Bxl 1

13.07.2011, 21:48

ce bine arata

babi5 1

06.10.2013, 16:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branza sarata si ceapa verde