Placinta cu branza si smantana

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 19 Dec 2011 | 4786 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 foi de placinta
  • ulei pt. uns foile
  • 500g branza framantata
  • 1 ou
  • 3 lg de smantana
  • 250g smantana
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza si smantana:

Se folosesc cate 2 foi pentru fiecare placinta, unse cu ulei.


Branza se amesteca cu smantana si un ou pana se omogenizeaza. Eventual se adauga sare dupa gust (branza care am avut-o eu era sarata). Se ia cate o treime din umplutura si se aseaza pe foile de placinta pe latime. Se ruleaza foarte lejer si se aseaza una langa cealalta intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Se bat ouale bine cu smantana ( daca este prea groasa se adauga cateva linguri de lapte) si se toarna peste placinte. Se da la cuptor la foc potrivit pentru 30-35 minute, pana prinde o culoare aurie deasupra. Se serveste calduta (e mai buna asa)!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mirela0911 1

20.12.2011, 20:32

Vladimir antici_g multumesc

Cris2711 1

20.12.2011, 21:13

mama ce reteta delicioasa

kamy 1

22.12.2011, 00:35

ce-mi plac placintele astea cu o bere langa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Poftiţi la plăcinteeeeeeeeeeeee!!!!! Cu urdă sau caş cu verdeţuri