Placinta cu branza,ciuperci si masline

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 17 Noi 2012 | 2290 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 foi de placinta
  • 150 gr masline fara samburi
  • 200 gr ciuperci conservate
  • 550 gr cas de oaie
  • 1 cutie branza cu smantana Delaco
  • 4 oua + 1 pentru uns
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita busuioc
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza,ciuperci si masline:

Dezghetam foile de placinta.

Maslinele le taiem feliute rotunde.

Ciupercile le spalam si le taiem.

Ouale le batem spuma cu un praf de sare.

Patrunjelul il spalam, indepartam cozile si il tocam marunt.

Intr-un bol punem casul faramitat cu mana.

Adaugam branza cu smantana, ouale batute si amestecam bine.

Incorporam verdeata, ciupercile si maslinele.

Dam gust cu sare, piper si busuiocul uscat.

Ungem o tava rotunda cu ulei.

Cu un penson dam 3 foi de placinta cu putin ulei si le asezam in tava

Punem compozitia cu branza si o nivelam cu o paleta.


Ungem si celelalte foi cu ulei si le asezam deasupra.

Batem 1 ou spuma si cu un penson ungem placinta.

Bagam tava in cuptorul incins si lasam placinta acolo pana este rumena si coapta.

O scoatem cand este gata, o lasam putin sa se racoreaca si servim.

Va doresc pofta buna...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza,ciuperci si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 10:31

suuper

Rocsi 1

19.11.2012, 21:57

Gaby-GAby

sorina29 1

22.11.2012, 10:24

arata foarte bine si numai cind ma gindesc la ingrediente imi lasa gura apa dar daca o si fac,ceea ce urmeaza

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branza si loboda