Placinta cu carne tocata

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 31 Oct 2014 | 19440 vizualizari

 

E fara introducere,sa nu zgandaresc ''haloinul'' asta...

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foitaj 275 g
  • 350 g tocata de porc
  • 8 fire de ceapa verde
  • 2 oua
  • 2 ardei rosii, mai mici
  • 1 gogosar galben,mic
  • 2 morcovi mai mici
  • marar
  • sare
  • piper
  • pentru uns
  • 1 galbenus de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu carne tocata:

Taiem marunt ceapa verde, la fel si ardeiul si gogosarul , radem morcovul,tocam si mararul si le punem peste carnea tocata.Adaugam sare si piper s,omogenizam compozitia si o punem intr-o tigaie unde am incins 50 ml ulei.Calim amestecul cca 15 min,il scoatem in castron,adaugam cele 2 oua si omogenizam bine.Luam o forma de tarta din silicon diametrul 22 cm.Din aluatul foitaj taiem un rotund care sa imbrace si peretii formei.Turnam compozitia peste aluat,deasupra asezam restul de aluat.Eu am format un grilaj si niste floricele.Ungem placinta cu un galbenus de ou si dam tava la cuptor.Eu am asezat forma de tarta in tava de la aragaz in care am turnat apa.Am lasat la cuptor cca 40 min ( depinde de cuptorul fiecaruia),pana s-a rumenit frumos.Se serveste atat cald cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu pui si pate de ficat