Chiftele fara ulei

de Ina in Mancaruri cu carne, 20 Mar 2011 | 19574 vizualizari

 

Din ciclul : " mancare la Dry Cooker"

 

INGREDIENTE

  • 600g  carne tocata amestec ( porc si vita)
  • 3 cartofi
  • o ceapa mica
  • 3 oua
  • delikat
  • patrunjel
  • marar
  • cimbru
  • 3 catei de usturoi
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele fara ulei:


Cartofii se curata, se dau pe razatoarea mica si se scurg bine in pumni.


Ceapa se taie foarte fin, iar usturoiul de piseaza.


Am amestecat carnea tocata cu celelalte ingredient, pana am obtinut o pasta omogena din care am format cu mana chiftele. Le-am tavalit usor prin faina si le-am pus in tigaia Dry Cooker incinsa, fara ulei, apoi am pus capacul si am lasat 10 minute sa se rumeneasca bine pe ambele parti.


Sunt bune atat calde, cat si reci. Noi le-am servit cu ridichii.


P.S. Costel le prefera tot pe cele prajite-n ulei =))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele fara ulei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

DIANA B 1

22.03.2011, 10:28

Ma zapacesti cu ,, Din ciclul ...." ma pui la cheltuiala , fata draga

Adelutza12 1

20.04.2011, 21:50

Ridichii !
Arata bine..

Lory_Lore 1

09.11.2011, 19:23

www.top-shopping.ro - de aici puteti achizitiona tigaia Hot Pan, Dry Cooker si multe altele pentru bucatarie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos napolitana si carne