Cosulete din carne cu ou ochi

de violeta30 in Mancaruri cu carne, 11 Oct 2014 | 1465 vizualizari

 

Mi-a atras atentia aceasta reteta intr-o revista si am adaptat-o dupa gustul meu. E usor de preparat, de efect si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne tocata foarte fin
  • 2 oua
  • un paharel de apa minerala
  • sare
  • condimente
  • 3 felii de paine inmuiate in lapte
  • un varf de lingurita cu bicarbonat de sodiu
  • patrunjel tocat
  • 2 cepe calite in unt
  • oua in functie de cate cosulete doriti sa pregatiti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete din carne cu ou ochi:

Se amesteca carnea cu toate ingredientele (cele doua oua, apa minerala, sarea, condimentele, patrunjelul, bicarbonatul, painea inmuiata in lapte) si se lasa putin sa se amestece aromele (cam 15-20 minute). Se pune hartie de copt intr-o tava si se formeaza cu lingura cosulete in care le vom face gauri in centru si punem cate un ou crud. Se introduc in cuptorul incins pana capata o nuanta aurie si sunt coapte (30-40 minute).


Se servesc caldute alaturi de salata si alte garnituri.


Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

Se poate pune deasupra oului cate o feliuta de cascaval sau parmezan razuit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete din carne cu ou ochi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

11.10.2014, 19:42

Rocsi 1

11.10.2014, 20:41

babi5 1

13.10.2014, 18:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Iepure in sos vanatoresc cu piure de cartofi