Varza noua cu carne

de Toamna07 in Mancaruri cu carne, 16 Mai 2012 | 1277 vizualizari

 

Este primavara si o mancarica de varza noua , plina de vitamine, merge de minune cu mamaliguta ! :)

 

INGREDIENTE

Ingrediente:

  • 1 Kg pulpa de porc taiata cuburi
  • 3 verze noi , medii
  • 1 cutie cu rosii cuburi
  • 3 linguri cu bulion
  • 1 legatura marar
  • 2 lamai (zeama)
  • 200 ml. ulei
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza noua cu carne:

Mod de preparare:





Tocam varza , o amastecam bine cu sare si zeama de la cele doua lamai si o lasam 2-3 ore sau cu o seara inainte .

Daca preferati varza foarte dulce, renuntati la zeama de lamaie !



Intr-o cratita lata, incingem 200 ml ulei si punem carnea la prajit ,amestecand din cand in cand ,sa nu se lipeasca. Cand carnea s-a prajit putin se adauga o cana de apa si se lasa la fiert pana incepe sa se inmoaie. Adaugam varza, treptat si o calim amestecand intr-una. Punem capacul la cratita si o lasam putin la inabusit, apoi turnam o cana de apa si mai lasam 5 min. dupa care adaugam rosiile, bulionul, piper si sare, daca mai este nevoie, si mai fierbem pana varza este gata.

Varzica a fiert destul de repede pentru ca era foarte frageda !

La sfarsit tocam o legatura de marar. Se serveste cu mamaliguta.









Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza noua cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

iri_iri 1

16.05.2012, 21:22

imi plac stelutele din mamaliga

mihaelar63 1

17.05.2012, 12:05

ce faina prezentare

Toamna07 1

18.05.2012, 15:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocana haiduceasca