Ied la gratar

de Julie in Mancaruri cu carne, 16 Sep 2011 | 17130 vizualizari

 

Carnea de ied este mai frageda decat carnea de miel, are o aroma mai usoara, iar la gust aduce mai mult cu cea de vita, decat cu cea de miel. Este mult mai sanatoasa decat carnea de vita sau pui, datorita continutului mic de grasimi. Este bogata in fier si vitamine din complexul B si poate fi folosita si in cure de slabire deoarece contine putine calorii. Pentru o aroma si un gust si mai bun, carnea de ied este recomandat a se marina inainte de gatire.

 

INGREDIENTE

  • carne de ied,
  • vin alb,
  • un strop de ulei,
  • sare,
  • piper boabe,
  • rondele de ceapa,
  • rondele de usturoi,
  • coriandru,
  • rozmarin,
  • dafin,
  • cimbru.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ied la gratar:

Se amesteca vinul cu restul condimentelor, adaugate dupa gust. Se adauga carnea de ied, portionata si se lasa vasul acoperit, la rece peste noapte. A doua zi se scurge marinata si se pune carnea pe gratarul incins.

Friptura de ied poate fi servita cu legume la gratar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ied la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Julie 1

17.09.2011, 21:06

Multumesc tuturor!
Bucataras, Sarbatoarea Tamaioasei de la Pietroasele a avut loc pe 4 septembrie...

mamaieelena 1

21.09.2011, 10:26

mmm bun

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 10:10

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu spanac si gorgonzola

de Rocsi 9

ieri la 11:24

Salata de vinete cu ciuperci si ardei

pe 24.01 la 21:18

Rata cu cartofi la cuptor

pe 24.01 la 19:52

Slaninuta cu usturoi si boia, fiarta in zeama de varza acra

pe 24.01 la 19:13

TOP
utilizatori

mihaelar63

7027 puncte

katty

4779 puncte

dantes

3181 puncte

Gherca Daniela

2299 puncte

madi_marin

2120 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mini franzelute cu lapte
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu spanac si gorgonzola

de Rocsi 9

ieri la 11:24

Salata de vinete cu ciuperci si ardei

pe 24.01 la 21:18

Rata cu cartofi la cuptor

pe 24.01 la 19:52

Slaninuta cu usturoi si boia, fiarta in zeama de varza acra

pe 24.01 la 19:13

RETETA RECOMANDATA
Friptura De Porc La Cuptor Cu Cartofi