Mazare cu kaizer afumat si pui

de Isabel in Mancaruri cu carne, 11 Dec 2013 | 2105 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g mazare
  • 200 g kaizer afumat
  • 1 pulpa pui dezosata
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca ulei
  • 1 morcov
  • 1 ceasca zarzavat sau 1 adrei rosu gras si 2 rosii
  • 2 lg bulion
  • piper
  • cimbru
  • delicat legume
  • 1 foaie dafin
  • 2-3 fire marar si patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu kaizer afumat si pui:

Se fierbe mazarea 10 minute si se scurge de apa. Intr-un vas punem la prajit kaizerul tocat fasii subtiri si puiul taiat cubulete impreuna cu ceapa, morcovul tocate marunt (si ardeiul gras cine nu foloseste zarzavat), acoperim si lasam sa se caleasca toate bine, amestecand din cand in cand sa nu se lipeasca. Cand e gata adaugam zarzavatul si bulionul (respectiv rosiile date pe razatoarea mica) lasam sa fiarba acoperit pentru 10 minute, punem o cana de apa si cand a inceput sa dea in clocot adaugam mazarea si foaia de dafin, dam in clocot 5 min si condimentam cu piper, delicat si cimbru dupa gust ,adaugam si verdeata taiata fin si oprim.


Se serveste fierbinte cu o salata de castraveti sau muraturi.

 

TIPS-URI

1

Eu nu adaug faina pentru ingrosare ci pisez aprox 2 lg de mazare,cui ii place poate dizolva o lg de faina in putina apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu kaizer afumat si pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

ianculubita 1

11.12.2013, 18:25

Rocsi 1

11.12.2013, 19:56

Cam buna

Isabel 1

11.12.2013, 20:49

A iesit delicioasa,e prima oara cand fac combinat,separat ori afumatura ori pui, am facut de multe ori.Delicioasa varianta,daca sotul mi-a cerut inca o data,care el e destul de scandaliv la masa.pup

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Pui cu mazare