Mazare cu kaizer afumat si pui

de Isabel in Mancaruri cu carne, 11 Dec 2013 | 4281 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g mazare
  • 200 g kaizer afumat
  • 1 pulpa pui dezosata
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca ulei
  • 1 morcov
  • 1 ceasca zarzavat sau 1 adrei rosu gras si 2 rosii
  • 2 lg bulion
  • piper
  • cimbru
  • delicat legume
  • 1 foaie dafin
  • 2-3 fire marar si patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu kaizer afumat si pui:

Se fierbe mazarea 10 minute si se scurge de apa. Intr-un vas punem la prajit kaizerul tocat fasii subtiri si puiul taiat cubulete impreuna cu ceapa, morcovul tocate marunt (si ardeiul gras cine nu foloseste zarzavat), acoperim si lasam sa se caleasca toate bine, amestecand din cand in cand sa nu se lipeasca. Cand e gata adaugam zarzavatul si bulionul (respectiv rosiile date pe razatoarea mica) lasam sa fiarba acoperit pentru 10 minute, punem o cana de apa si cand a inceput sa dea in clocot adaugam mazarea si foaia de dafin, dam in clocot 5 min si condimentam cu piper, delicat si cimbru dupa gust ,adaugam si verdeata taiata fin si oprim.

Se serveste fierbinte cu o salata de castraveti sau muraturi.

TIPS-URI

1

Eu nu adaug faina pentru ingrosare ci pisez aprox 2 lg de mazare,cui ii place poate dizolva o lg de faina in putina apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu kaizer afumat si pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

ianculubita 1

11.12.2013, 18:25

Rocsi 1

11.12.2013, 19:56

Cam buna

Isabel 1

11.12.2013, 20:49

A iesit delicioasa,e prima oara cand fac combinat,separat ori afumatura ori pui, am facut de multe ori.Delicioasa varianta,daca sotul mi-a cerut inca o data,care el e destul de scandaliv la masa.pup

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mazare cu carnati, o mancare gustoasa si rapida