Fasole verde scazuta, cu muschi de porc

de cocolina in Mancaruri cu carne, 23 Apr 2012 | 15897 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE:
  • 500g muschi porc
  • 250g fasole verde (fiarta)
  • 1 ceapa
  • ulei masline(sau normal)
  • 3 morcovi
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2 catei usturoi
  • 2 foi dafin
  • pasta rosii
  • 1 lingura faina
  • delicat
  • boia dulce
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde scazuta, cu muschi de porc:

Ceapa se curata se taie marunt si se pune sa se caleasca in putin ulei.Carnea se spala si se taie cuburi dupa care se adauga peste ceapa si se lasa putin sa se caleasca.


Ardeiul se spala si se taie bucatele mici si il adaugam peste carne.Morcovii se curata de coaja se spala dupa care se taie bucatele mici la fel ca ardeiul si se adauga in cratita.


Lasam 3-4 minute la foc mic si adaugam o lingurita boia dulce,piper si putina sare dupa care turnam 2 cani apa ,putin delicat si lasam sa fiarba 35-45 minute la foc mic.


Intr-o tigaie punem putin ulei sa se incalzeasca si punem o lingura faina sa se prajeasca.


Cand faina isi schimba culoare adaugam o cana de apa cu pasta de rosi si lasam putin sa fiarba pana se ingroasa.


Dupa ce carnea sa fiert adaugam fasolea verde,usturoiul si 2 foi dafin lasam sa dea cateva clocote bune si turnam rantasul peste fasole.


Se mai lasa putin si se adauga patrunjelul taiat marunt dupa care se ia jos de pe foc.


POFTA BUNA!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde scazuta, cu muschi de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Cris2711 1

24.04.2012, 13:57

Sim0na 1

24.04.2012, 19:38

Buna tare!

guciu_pufy 1

24.04.2012, 21:08

foarte bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc impletit