Placinta cu carne tocata

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 31 Oct 2014 | 19483 vizualizari

COMENTARII (28)

Cris2711 1

31.10.2014, 20:42

Pentru maine,nu?

Adele 1

31.10.2014, 20:43

Buna

Constelatialeu 1

31.10.2014, 20:48

Crisulino,ce maine,ca am mancat-o acum cateva minute...

simona72 1

31.10.2014, 20:54

Ce mandrete de placinta ne-ai adus!!

Merisor 1

31.10.2014, 21:03

Ce bine arata! Mi-ai facut pofta si eu seara nu mananc

Bunica 1

31.10.2014, 21:03

E prea rumenita,e prea impletita e prea.......buna!

Constelatialeu 1

31.10.2014, 21:08

Merisor am mancat la 19.30,nu-i asa seara ..mai ales ca eu n-am mancat nimic toata ziua...

Constelatialeu 1

31.10.2014, 21:08

Buni,prea ca la tara...

Cris2711 1

31.10.2014, 21:09

Si asta s-a dus

T I M E A 1

31.10.2014, 21:14

imi place

MotanLaOale 1

31.10.2014, 21:15

Panacris 1

31.10.2014, 21:26

MOKUSKA 1

31.10.2014, 21:49

ce bine arata

Rocsi 1

31.10.2014, 22:14

Asa ceva nu refuz si vin sa servesc!

reisnaor_2006 1

31.10.2014, 22:43

o bunatate

dantes 1

01.11.2014, 06:19

Foarte buna!

Valclaudia 1

01.11.2014, 07:27

Sidy 1

01.11.2014, 07:51

O mi-nu-na-ti-e !!!!

Gherca Daniela 1

01.11.2014, 10:02

MonaMimi 1

01.11.2014, 11:21

Anett 1

01.11.2014, 13:55

hmmm arata suuuuper!

ralu_ca 1

01.11.2014, 14:36

o bunaciune

Alexandra Burz 1

01.11.2014, 20:33

delicioasa

mihaelar63 1

02.11.2014, 00:29

Bunaaaa

Xandrinne 1

02.11.2014, 07:11

Minunata!!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu foi, carne si ciuperci