Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2010 | 9568 vizualizari
La Ancuta 1
A ajuns mirosul si la Timisoara? Serveste-te, ca vad ca ai venit cu tacamuri.
Corinuta 1
A ajuns si la Oradea, in sfarsit!
gaby_duceag 1
am ajuns tarziu. am facut si eu o data cu aluat dospit, doar ca era umpluta cu carne. tare buna
draceapetrica 1
De ce oare noi,romanii,apreciem si cautam numai produse "straniere " cand avem o bucatarie minunata ( bogata,naturala,diversa ) ? Felicitari tie,bucatarule si tuturor celor care apreciaza arta culinara autohtona.
Multumesc gaby. Eu sunt indragostita de aluaturile dospite, cu orice umplutura.
Draceapetrica iti multumesc
Ce sa-i faci Corina, e lung drumul pana la Oradea
Bunica 1
Wow, ce bine arataaaaa !
Multumesc Bunica
lilik 1
sigur nu mai ai dar knd faci sa-mi trimiti si mie
Lilik mai fac una special pentru tine
nadina73 1
super ,portia mea unde e ?5f
saru'mana anca a fost f buna
Nadina ti-am pastrat si tie o portie
ela 1
Ela multumesc
Ligia Bxl 1
ce bine arata
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 21:30
la 17:10
de Bucataras 6
la 14:08
de Stella29 1
ieri la 21:16
ieri la 16:14
de gaby_duceag 8
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
1 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
Constelatialeu
28_andreea 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!