Placinta cu foietaj, carne de pui si legume mexicane

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2015 | 15159 vizualizari

COMENTARII (46)

Bya Ralu 1

07.05.2015, 18:04

ce super e

Ina 1

07.05.2015, 18:05

ma omori...

simona72 1

07.05.2015, 18:08

Mmmm, ce apetisanta!

Gherca Daniela 1

07.05.2015, 18:09

arata ca de revista, iar la gust cred ca este minunata!

Lau 1

07.05.2015, 18:10

Merisor 1

07.05.2015, 18:17

Multumesc, dragilor! A fost tare buna!

Rita Ilies 1

07.05.2015, 18:19

Ce bunătate!

MotanLaOale 1

07.05.2015, 18:26

buna buna

Mitinita 1

07.05.2015, 18:37

reisnaor_2006 1

07.05.2015, 18:44

acuma vin,pune masa

laura_n 1

07.05.2015, 18:46

no comment...

Bucataras Medi 1

07.05.2015, 19:18

arata tare bine si ce frumos e rumenita....si mie imi plac genul asta de placinte.

diaconta 1

07.05.2015, 19:38

Ce mult mi-a placut si cand am vazut-o pe blog

Adele 1

07.05.2015, 19:43

Merisor 1

07.05.2015, 19:55

Multumesc, dragilor!

Bunica 1

07.05.2015, 20:26

La plăcinte înainte .................vin cât e caldă!

Valclaudia 1

07.05.2015, 20:37

yammi!

MOKUSKA 1

07.05.2015, 20:40

Meri, nu mai fac fata doar să mă uit la plăcintele tale. Sunt minunate

Rocsi 1

07.05.2015, 20:57

Ce frumoasa placintica!

Merisor 1

07.05.2015, 20:58

Ma bucur ca va plac placintele mele! Va si va

Corinuta 1

07.05.2015, 21:06

Minunata!

Ela68 1

07.05.2015, 21:37

aratoasa si gustoasa

Gicuta 1

07.05.2015, 21:37

Merisor 1

07.05.2015, 21:42

Multumesc, dragilor!

Andra_Constantinescu 1

07.05.2015, 21:49

Ce bunatate ai facut!

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Carnaciori inveliti in foietaj