Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
pentru aluat:
pentru umplutura:
Punem intr-un bol faina, drojdia si sarea. Adaugam mierea, laptele si uleiul si omogenizam. Rasturnam aluatul pe o planseta presarata cu faina si framantam pana devine nelipicios.
Lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.
Intindem o foaie rotunda si punem in tava. Lasam inca 10-15 minute la dospit.
Amestecam smantana cu oul si condimentam cu sare piper si nucsoara. Adaugam o parte din prazul taiat rondele si fasiile de bacon si de ardei. Intindem pe toata suprafata, lasand liber putin pe margini.
Presaram deasupra rondelele de praz , baconul si ardeii ramasi. Presaram cimbru dupa gust.
Dam la cuptor pana se rumeneste pe fund.
Se serveste rece.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult